Doliu în lumea muzicii! Cântăreaţa Kim Shattuck a murit după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă

Doliu în lumea muzicii! Cântăreaţa Kim Shattuck a murit după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă
S-a stins din viață cântăreața și chitarista Kim Shattuck. Sursa foto: billboard.com

O veste tristă vine astăzi din lumea muzicii. S-a stins din viață cântăreața și chitarista Kim Shattuck, după o lungă suferință provocată de o boală nemiloasă. În vârstă de 56 de ani, artista suferea de scleroză laterală amiotrofică, maladie care a ținut-o departe de scenă în ultima vreme.

Soțul artistei a făcut tragicul anunț

Anunțul a fost făcut chiar de Kevin Sutherland, soțul acesteia, prin intermediul paginii de Facebook. Bărbatul a transmis un mesaj dureros, precizând că partenera sa de viață a murit liniștită, în somn, lăsând în urmă numeroase compoziții și, bineînțeles, fani care nu o vor uita niciodată.

În această dimineață, persoana pe care am iubit-o o viață, Kim, a murit în somn, liniștită, după doi ani de luptă cu scleroza laterală amiotrofică. Eu sunt bărbatul de astăzi datorită ei. Va trăi alături de noi prin muzica ei, prin amintirile împărtășite și prin spiritul ei creativ. Te voi iubi mereu, Kimmy. Îți mulțumesc pentru că ți-ai împărțit viața cu mine”, a scris soțul artistei.

Îndrăgita artistă a făcut parte din trupa The Muffs. Sursa foto: pitchfork.com
Îndrăgita artistă a făcut parte din trupa The Muffs. Sursa foto: pitchfork.com

A murit cu două săptămâni înaintea lansării noului său album

La scurt timp după ce vestea a devenit oficială, pe rețelele de socializare ale artistei au curs numeroase mesaje de condoleanțe din partea fanilor. Totodată, internauții au transmis încurajări familiei îndurerate, în speranța că astfel vor trece mai ușor peste această cumpănă.

Un amănunt interesant este acela că îndrăgita cântăreață s-a stins din viață la doar două sptămâni distanță de momentul în care plănuia să revină pe piața muzicală, odată cu lansarea noului său album de studio, „No holiday”. Componentă a trupei The Muffs, Kim Shattuck a devenit cunoscută grație unor melodii precum „Kids in America”, „Sad Tomorrow” și „Not Like Me”. De asemenea, în 2013 a colaborat cu legendara trupă Pixies.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×