Doliu în familia lui Traian Băsescu! Socrul Ioanei a decedat

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
03/08/2018, 14:55
Doliu în familia lui Traian Băsescu! Socrul Ioanei a decedat

Momente grele în familia lui Traian Băsescu! Familia fostului preşedinte este in doliu. Socrul Ioanei Băsescu a fost răpus de o boala teribilă. Cuscrul lui Traian Băsescu a fost diagnosticat cu o maladie teribilă care l-a învins, organismul său a cedat la a treia bătălie cu boala.

Momente grele în familia lui Traian Băsescu! Socrul Ioanei a decedat

Cancerul pulmonar l-a invins pe Mihai Radu Pricop, în varstă de 68 de ani. Acesta a decedat după ce teribila maladie a revenit pentru a treia oară. Decesul a fost declarat joi, pe 2 august, deşi informaţiile au fost făcute publice în această dimineaţă. Fiul său, Radu Pricop, este căsătorit cu Ioana, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, de aproximativ patru ani.

Doliu în familia lui Traian Băsescu! Cu ce boală s-a luptat cuscrul fostului președinte

Socrul Ioanei Băsescu a murit la 68 de ani. După mai bine de zece ani de luptă cu teribila maladie, organismul său a cedat. Mihai Radu Pricop a fost de profesie inginer constructor, pe specialiarea drumuri şi poduri, domeniu în care a lucrat întreaga viată.

Fiul fostului senator, Radu Petru Pricop, este căsătorit cu Ioana, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu. Fostul senator a încetat din viaţă la vârsta de 68 de ani, in urma unui cancer, pe care l-a învins de două ori înainte.

Activitatea lui Mihai Radu Pricop

Acesta a fost senator al judeţului Suceava in mandatul 2000-2004. În anul 1993 şi-a început activitatea ca inginer-şef la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava. Din anul 1985 a preluat funcţia de director al acestei direcţii, ulterior societate comercială si regie automată. A ocupat această funcţie până în anul 2000, când a obţinut mandatul de senator de România.
Dupa un singur mandat în Parlament, Mihai Radu Pricop a revenit, in 2004 la SC Drumuri si Poduri SA Suceava. Până in 2011, când a ieşit la pensie, a ocupat funcţia de director tehnic si director adjunct. In ultimii ani ai vieţii a activat, ca preşedinte, în cadrul Asociaţiei Profesionale Drumuri si Poduri „Ștefan cel Mare’.

Relaţia Ioanei cu Radu Pricop

Ioana Băsescu şi Radu Pricop sunt căsătoriţi din anul 2014. Cei doi au un băieţel împreună. Aceştia stau intr-o vila de dimensiuni impresionante. Se pare că fiicei lui Traian Băsescu îi plac vilele si locurile bine pazite de ochii curioşilor. Terenul este achiziţionat in anul 2013 de către avocatul Radu Pricop. Frumoasa vilă in formă de L este situata la 40 de kilometri depărtare de Bucureşti, în pădure. Domeniul pe care este construită casa are circa 2.300 de metri patraţi şi se află intre alte două domenii, unul al lui Omar Hzssam, celălalt al rusilor de la Alro. Specialiştii in domeniu imobiliar susţin ca numai terenul consta în zonă 700.000 de euro, iar locuinta, alte 700.000 de3 euro, însemnând 1,4 milioane de euro.

Înainte de mariajul cu Radu Pricop a mai fost căsătorită. În anul 2002, înainte de a se căsători cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul, ea a primit cu titlu de donaţie de la tatăl său o vilă în Otopeni, pe care a vândut-o în 2005. Anul următor, când deja era căsătorită cu primul soţ, Ioana a cumpărat o vilă în cartierul Domenii din Capitală, apoi, în 2006, o vilă în Corbeanca. Pe aceasta din urmă, o vinde după divorţul din acelaşi an. De asemenea, ea rămâne cu un etaj din vila aflată în cartierul Domenii, celălalt etaj rămânându-i lui Bodo. Periplul imobiliar al Ioanei nu se încheie însă aici. În 2008, ea cumpără un penthouse într-un cartier de lux din nordul Capitalei, pe care se pare că ar fi plătit 1,5 milioane de euro şi în care a locuit până să se mute cu actualul soţ la Snagov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×