Cum arată astăzi Ioana Băsescu! La 40 de ani, mai zveltă decât la 20!

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
01/11/2018, 18:34
Cum arată astăzi Ioana Băsescu! La 40 de ani, mai zveltă decât la 20! GALERIE FOTO

Cum arată astăzi Ioana Băsescu: La 40 de ani, Ioana Băsescu este mai tânără decât la 20! Cel puțin, așa pare! Fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu a dat jos câteva kilograme bune, iar astăzi este de nerecunoscut.

Cu toate că arată din ce în ce mai bine, Ioana Băsescu apare extrem de rar în spațiul public. Mai exact, după ce s-a căsătorit și a devenit mamă, Ioana evită cu înverșunare să posteze vreo imagine cu ea. Maximum de ”lux” din acest punct de vedere îl reprezintă imaginile cu băiețelul ei, surprins din diferite poziții, dar niciodată cu fața.

Ioana Băsescu arată mai bine decât la 20 de ani

Dacă în tinerețe se mândrea cu formele ei mai rotunjite, Ioana este astăzi mai zveltă decât la 20 de ani. Dovadă stau imaginile surprinse de-a lungul timpului, pe care le-am selectat în galeria foto de mai sus. Ioana este la al doilea mariaj, după ce a divorțat de solistul trupei Proconsul, cu care se măritase în 2003. Fiica cea mare a lui Traian Băsescu s-a căsătorit în 2014 cu avocatul Radu Pricop, cu care are un băiețel de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×