Doliu în familia lui George Ivașcu. Socrul actorului a murit

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 20:24
Doliu în familia lui George Ivașcu. Socrul actorului a murit
Tatăl actriței Alice Barb, a încetat din viață la vârsta de 90 de ani. Sursa foto: ziarulmetropolis.ro

Socrul actorului George Ivașcu a încetat din viață la vârsta de 90 de ani. Cea care a făcut public tristul anunț a fost chiar Alice Barb, soția lui George Ivașcu.

Socrul lui George Ivașcu a murit la vârsta de 90 de ani

Nagy Robert, socrul celebrului actor George Ivașcu a încetat din viață în cursul acestei zile. Domnul Robi, așa cum era alintat în sânul familiei a plecat la Ceruri lângă soția sa. Alice Barb a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant despre tatăl ei, bărbatul care a iubit-o profund și necondiționat.

Alice Barb și-a iubit tatăl enorm și de la el a învățat ce înseamnă simțul artistic, muzica, dar și cum să-și deschidă aripile și să zboare spre înalt. „Elegant și decent, talentat și inteligent, Tati ne-a învățat tot ce știa, cu răbdare, și ne-a dăruit tot talentul lui artistic și iubirea lui pentru muzica și pentru frumos. A avut mereu încredere in noi, ne-a susținut mereu și ne-a încurajat, învatindu-ne sa visam, cu încăpățânare, și sa ne deschidem larg, aripile…Ne-a iubit profund și necondiționat, și împreuna cu Mami, ne-au dăruit o familie minunata, fiind cei mai buni, mai blinzi, mai răbdători și iubitori părinți și bunici pe care ni-i puteam dori”, a scris soția lui George Ivașcu pe contul de Facebook.

Bărbatul avea 90 de ani
Nagy Robert, tatăl actriței Alice Barb, a plecat la ceruri la soția sa. Sursa foto: Facebook.com

Ambii părinți ai soției lui George Ivașcu au murit

Alice Barb și-a pierdut mama la începutul anului, iar astăzi tatăl. Soția actorului George Ivașcu a rămas cu un dor în suflet care nu va trece niciodată. Actrița și regizoarea română se roagă la Dumnezeu ca părintele ei să se odihnească în pace și să se întâlnească acolo sus de mama sa.

„Mâine îl voi săruta pe frunte, ca în fiecare seară, urându-i noapte bună și somn ușor, îi voi spune din nou cât îl iubesc, și-l voi ruga să aibă grija de Mama, acolo sus, în cer, și de noi toți cei care l-au iubit, aici, pe Pământ… Pentru ultima dată”, a completat actrița mesajul sfâșietor de pe contul de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×