Un actor a fost găsit mort! Avea doar 38 de ani! Ce s-a întâmplat

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/05/2019, 13:12
Un actor a fost găsit mort! Avea doar 38 de ani! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Pua Magasiva, actor din Noua Zeelandă, găsit mort Sursa Foto: Facebook. ro

Pua Magasiva, actor din Noua Zeelandă, a fost găsit mort! Fostul star de la Shortland Street avea doar 38 de ani, potrivit NewstalkZB.ro  Trupul vedetei a fost găsit fără suflare în Wellington, în cursul zilei de ieri, 11 mai. Ce au spus oficialii poliției?

Pua Magasiva, actor din Noua Zeelandă, găsit mort!

Actorul din Shortland Street a murit la vârsta de doar 38 de ani. Fratele său, Robbie, de asemenea actor, a zburat la Wellongton, loc în care i-a fost găsit trupul, pentru a fi alături de membrii familiei îndoliați. Pua a lăsat în urmă doi copii, care au rămas acum doar cu mama lor, Lizz Sadler. Un purtător de cuvânt de la South Pacific Pictures a confirmat moartea lui Magasiva și a spus că nu mai poate adăuga niciun comentariu.

Oamenii legii au confirmat și ei că au fost chemați la o moarte subită, la o adresă din cartierul central de afaceri din Wellington, la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 11 mai. Pua Magasiva, actorul din Noua Zeelandă, are o fiică din mariajul anterior. În luna aprilie a anului trecut, la 18 luni după întâlnirea cu cea care urma să-i fie soție, s-a căsătorit și au făcut încă o fetiță. Magasiva și Sadler au călătorit, în cursul lunii trecute, în Bali, pentru a sărbători prima lor aniversare de la nuntă.

Puia Magasiva, actor din Noua Zeelandă, găsit mort
Pua Magasiva, actor din Noua Zeelandă, găsit mort
Sursa Foto: Facebook. ro

Prietenii lui Pua îi spun adio

Brittany Raleigh a spus: „Când eram în primul an la universitate, ne-am distrat foarte tare, poate prea tare (așa cum am făcut-o cu toții) și Pua Magasiva a venit peste noi și a ajutat-o ​​pe colegul meu să mă ducă înapoi la locuință și ne-am asigurat că suntem bine. RIP unui tip cu adevărat bun.”

Cassie Roma a spus: „Prietenul meu a plecat, inima mea e dărâmată de durere. Știu că este greu pentru toți. Du-te liniștit, Pua!”, a fost mesajul unei prietene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×