Doliu în cinematografie! A murit actorul Larry “Flash” Jenkins

Raluca Ogaru  Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
27/04/2019, 17:16
Doliu în cinematografie! A murit actorul Larry “Flash” JenkinsGALERIE FOTO
Actorul Larry Jenkins s-a stins din viață!

Larry „Flash” Jenkins, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale în Zilele lui Ferris Bueller și Fletch, a murit. Acesta avea 63 de ani și s-a stins din viață în cursul zilei de joi, în Los Angeles. Din păcate, cauza decesului său a fost un atac de cord, conform Reporterului de la Hollywood.

A murit actorul Larry Jenkins

Din păcate, decesul actorului Larry Jenkins a fost anunțat în cursul zilei de joi. Acesta s-a stins din viață în Los Angeles, după ce a suferit un atac de cord, conform Reporterului de la Hollywood. În momentul acesta, nu este clară situația regretatului actor sau dacă suferea de probleme cardiace anterioare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Decesul său a fost șocant din cauză că a fost brusc. Nimeni nu s-ar fi putut gândi că urmează să părăsească această viață. Un reprezentant al actorului a răspuns la cererea PEOPLE de a-și exprima cuvintele cu privire la moartea artistului.

Larry Jenkins s-a stins din viață
Larry Jenkins s-a stins din viață

Cariera lui Jenkins

Jenkins a fost cunoscut pentru prima oară pe micul ecran pe data de 1978 în rolul lui Lester în filmul TV Crisis in the Valley. Acesta a părut foarte fericit în domeniul televiziuni, mai apoi apărând în seria foarte apreciată M.A.S.H. un an mai târziu, înainte de a juca în „The White Shadow”, Ben City Blues, Finder of Lost Loves, Home Improvement, Shield si Mom Momental, printre altele.

După această perioadă, s-a apucat de filme, așa că Jenkins și-a făcut apariția în comedia de acțiune Fletch din 1985, alături de actorii Chevy Chase și Joe Don Baker. Jenkins era extrem de confortabil în fața camerei, dar a încercat și variantele de producător și director în numeroase proiecte artistice. Jenkins a lucrat la două filme scrise de el numite Adevărul Evangheliei și Anna Lucasta. De asemenea, acesta le-a regizat, le-a produs și a și jucat în ele. De asemenea, el a fost la conducerea a două companii de producție pe nume: Flashworks Productions și Gold Coast Productions.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×