Doliu în cinematografie! A murit actorul Larry “Flash” Jenkins

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/04/2019, 17:16
Doliu în cinematografie! A murit actorul Larry “Flash” Jenkins GALERIE FOTO
Actorul Larry Jenkins s-a stins din viață!

Larry „Flash” Jenkins, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale în Zilele lui Ferris Bueller și Fletch, a murit. Acesta avea 63 de ani și s-a stins din viață în cursul zilei de joi, în Los Angeles. Din păcate, cauza decesului său a fost un atac de cord, conform Reporterului de la Hollywood.

A murit actorul Larry Jenkins

Din păcate, decesul actorului Larry Jenkins a fost anunțat în cursul zilei de joi. Acesta s-a stins din viață în Los Angeles, după ce a suferit un atac de cord, conform Reporterului de la Hollywood. În momentul acesta, nu este clară situația regretatului actor sau dacă suferea de probleme cardiace anterioare.

Decesul său a fost șocant din cauză că a fost brusc. Nimeni nu s-ar fi putut gândi că urmează să părăsească această viață. Un reprezentant al actorului a răspuns la cererea PEOPLE de a-și exprima cuvintele cu privire la moartea artistului.

Larry Jenkins s-a stins din viață
Larry Jenkins s-a stins din viață

Cariera lui Jenkins

Jenkins a fost cunoscut pentru prima oară pe micul ecran pe data de 1978 în rolul lui Lester în filmul TV Crisis in the Valley. Acesta a părut foarte fericit în domeniul televiziuni, mai apoi apărând în seria foarte apreciată M.A.S.H. un an mai târziu, înainte de a juca în „The White Shadow”, Ben City Blues, Finder of Lost Loves, Home Improvement, Shield si Mom Momental, printre altele.

După această perioadă, s-a apucat de filme, așa că Jenkins și-a făcut apariția în comedia de acțiune Fletch din 1985, alături de actorii Chevy Chase și Joe Don Baker. Jenkins era extrem de confortabil în fața camerei, dar a încercat și variantele de producător și director în numeroase proiecte artistice. Jenkins a lucrat la două filme scrise de el numite Adevărul Evangheliei și Anna Lucasta. De asemenea, acesta le-a regizat, le-a produs și a și jucat în ele. De asemenea, el a fost la conducerea a două companii de producție pe nume: Flashworks Productions și Gold Coast Productions.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×