Actorul de stand-up Ian Cognito a murit pe scenă. Spectatorii au crezut că glumește

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/04/2019, 14:08
Actorul de stand-up Ian Cognito a murit pe scenă. Spectatorii au crezut că glumește GALERIE FOTO
Actor de stand-up comedy mort pe scena

Un actor de stand-up comedy a murit pe scenă, în timpul unui spectacol de acest gen, iar spectatorilor le-a luat ceva timp până să realizeze că actorul chiar își dădea duhul în fața lor! De-abia atunci cineva a pus mâna pe telefon și a sunat la ambulanță!

Actorul Ian Cognito a murit pe scenă, în timpul unui spectacol de stand-up comedy, într-un bar din sudul Angliei

Ambulanța a sosit la barul din sudul Anfliei, unde l-au găsit pe actorul Ian Cognito fără suflare. Medicii au încercat să-l resusciteze pe actorul de 60 de ani, dar menevrele lor nu au dat niciun rezultat, așa că au fost nevoiți să constate decesul comucului.

Serviciul de ambulanţă local a indicat vineri că a fost chemat la barul The Atic din Bicester joi seara, dar “din păcate, un pacient murise pe scenă”. Gazda show-ului, Andrew Bird, a declarat pentru BBC că Ian Cognito nu se simţea bine înainte de începerea spectacolului, însă a insistat să urce pe scenă.

Spectatorii au crezut ca actorul de comedie isi face numarul, insa acesta chiar murea pe scena

Spectatorii au crezut minute în șir că actorul de comedie se preface

Potrivit lui Bird, comicul, în vârstă de 60 de ani, a glumit chiar cu publicul pe această temă, spunând “imaginaţi-vă dacă aş muri în faţa voastră aici”. Publicul a râs, actorul și-a început numărul, dar numai după câteva minute, actorul s-a prăbușit pe scenă, iar spectatorii au continuat să râdă, convinși că acesta este scenariul pus la punct până în ultimul detaliu de comediant.

Nu a fost așa, iar bărbatul a murit pe scenă, în fața celor care au râs la glumele sale ăânăîn ultimul moment. Comicul Jimmy Carr a scris pe Twitter despre Cognito, al cărui nume real era Paul Barbieri: “Publicul a crezut că face parte din număr.(…) Nu-i voi uita niciodată bunătatea când mi-am început cariera şi cât de incredibil de amuzant era”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×