Actorul George Ivașcu, în doliu: “Îngerul vieţii mele“

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 14:25
Actorul George Ivașcu, în doliu: “Îngerul vieţii mele“
George Ivașcu este în doliu! Artisul a spus vestea tristă

George Ivașcu este în doliu! Actorul și soția sa poartă doliu din cauza faptului că mama lui Alice Barb s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de actriță, pe un site de socializare. Se pare că ghinionul îi urmărește pe cei doi, pentru că recent Alice Barb a vorbit despre drama vieții sale, decesul unui copil, iar acum, mama sa a decedat.

„Cel mai frumos zâmbet din lume s-a stins. A murit Mama. Odihneşte-te-n pace şi lumină, Îngerul vieţii mele! Îţi multumesc că ai existat, că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc. Sufletul meu s-a stins. Îmi vine să urlu”, a fost mesajul soției lui George Ivașcu.  Fanii actriței n-au încetat să îi spună părerile de rău și să îi acorde sprijinul necesar pentr a-i alina cât de cât durerea.

George Ivașcu, în doliu! Soacra actorului s-a stins din viață

Din păcate, George Ivașcu și soția sa sunt în doliu! Soacra actorului s-a stins azi din viață. Anunțul a fost făcut de Alice Barb, soția marelui actor, în mediul online. Fanii acesteia au fost cutremurați de vestea auzită, astfel că și-au arătat regretul și condoleanțele. „Dumnezeu să o odihnească în pace! În astfel de momente toate cuvintele sunt de prisos…Să te întărească cel de Sus să poți trece peste această durere imensă, care va rămâne în suflet oricât timp ar trece… ?, a fost mesjaul unui internaut. De asemenea, nu de cu mult timp înainte de acest eveniment trist, soția lui George Ivașcu a povestit drama vieții sale, momentul în care copilul său a murit.

George Ivașcu și Alice Barb, soția acestuia
George Ivașcu și Alice Barb, soția acestuia

„Foarte puţină lume ştie că eu am avut un fiu, Andrei, care a murit. Nici acum nu ştiu de ce mi l-a luat Dumnezeu. Încă nu mi-a răspuns, dar cred că, într-o zi, o să-mi răspundă şi o să înţeleg. Relaţia mea cu Dumnezeu este vie, reală. Pentru mine, Dumnezeu este lumină, chiar şi atunci când este întuneric în jurul meu sau în mine. Pentru mine Dumnezeu este energie, chiar şi atunci când îmi doresc să renunţ la picătura de energie pe care mi-a dat-o ca să o duc mai departe. Aş vrea doar să-mi răspundă, într-o zi, la nişte întrebări. Şi aş vrea ca acel moment să fie cât mai departe, cât mai târziu!”, a povestit sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×