Doliu în casa Denisei Răducu. Tatăl cântăreţei, devastat de durere la doi ani de la moartea fiicei sale

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 18:30
Doliu în casa Denisei Răducu. Tatăl cântăreţei, devastat de durere la doi ani de la moartea fiicei sale
Doliu în casa Denisei Răducu. Sursa foto: antena3.ro

Chiar dacă au trecut mai bine de doi ani de la moartea cântăreței Denisa Răducu, tatăl său este devastat de durere și refuză să renunțe la doliu! Emilian Răducu a insistat să țină doliul pe care l-a arborat pe peretele casei sale, atunci când fiica sa a murit.

Doliu în casa Denisei Răducu

Nici acum nu vrea să renunțe la doliu, după cum scrie Spynews. Bărbatul plin de durere a luat doliul de pe casă și l-a înrămat, apoi l-a pus alături de mai multe fotografii cu Denisa tot în exterior pe același perete. Mai mult, bărbatul nu a vrut să renunțe nici la doliul arborat la apartamentul din București unde a locuit fiica sa, așa că l-a luat și pe acela la casa din Ștefănești.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Emilian Răducu a dezvăluit că a făcut și o placă din marmură, cel mai probabil cu numele Denisei și fotografii cu ea, pe care a așezat-o în curtea casei unde Denisa a copilărit.

Tatăl artistei Denisa Răducu nu vrea să renunțe la doliu, nici după doi ani de la moartea fiicei sale

„A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă.

Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (…) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei”, a spus Emilian Răducu.

Denisa Răducu s-a stins din viață într-o zi de duminică, pe data de 23 iulie 2017, răpusă fiind de o boală cruntă la ficat. Actrița a suferit de ciroză și a murit la vârsta de 27 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×