Lidia Fecioru, în doliu după moartea surorii sale. „Să mă ierți că am ajuns târziu la tine”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/11/2019, 18:42
Lidia Fecioru, în doliu după moartea surorii sale. „Să mă ierți că am ajuns târziu la tine”
Lidia Fecioru, mesaj cutremurător după moartea surorii sale. Sursa foto: kanald.ro

Lidia Fecioru trece prin momente cumplite. Maria, sora cunoscutului bioenergo-terapeut la care au apelat de-a lungul timpului numeroase vedete ale showbiz-ului românesc s-a stins din viață duminică, după o lungă suferință. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul medic printr-un mesaj cutremurător postat pe rețelele de socializare.

Lidia Fecioru, în lacrimi după moartea surorii sale

Frumoasa mea soră. Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine, nu am mai putut face nimic să te conving să mai rămâi în viață! Ne-ai fost soră și mamă! Eu promit că voi fi la straja sufletului tău. Așa cum tu m-ai legănat când eu eram un nasture de om, și tu cât un pitic!

Ești cu mine în suflet la fiecare pas, Dumnezeu să te odihneacă în pace, ai trecut în rândul celor veșnici pe uși străine, pentru un trăi mai bun”, a scris Lidia Fecioru pe contul personal de Facebook.

Durerea este cu atât mai mare, în condițiile în care cele două surori au avut o relație extrem de apropiată, lucru dovedit cu prisosință inclusiv de faptul că au ales să îmbrățișeze aceeași meserie.


ERATĂ. Dintr-o eroare regretabilă și nedorită, în știrea inițială a publicației noastre, Știri Mondene – Fanatik, s-a strecurat o greșeală pentru care ne cerem scuze familiei și apropiaților Lidiei Fecioru, precum și cititorilor noștri, respectic trecerea în neființă a surorii vedetei Antena3, Alexandra, și nu Maria, așa cum este de fapt informația corectă. Ne facem “mea culpa” pentru confuzia creată în scurtul timp în care știrea nu a fost editată și vă asigurăm că depunem toate eforturile, zi de zi, pentru informarea corectă a publicului nostru, în timp real, și a evita astfel de greșeli nedorite, care pot aduce grave prejudicii celor implicați. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×