Doi români aflați în concediu în Bali, diagnosticaţi cu coronavirus. În ce stare se află aceştia

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 16:35
Doi români aflați în concediu în Bali, diagnosticaţi cu coronavirus. În ce stare se află aceştia
Doi români aflați în concediu în Bali, diagnosticaţi cu coronavirus. Sursa foto: thejakartapost.com

Doi români care se aflau în concediu în Bali au fost depistaţi cu coronavirus. Românii, soţ şi soţie, sunt în stare stabilă după ce au fost trataţi timp ce 10 zile la izolare.

Doi români aflați în concediu în Bali, diagnosticaţi cu coronavirus

Doi români care se aflau în concediu în Bali, soţ şi soţie, au fost depsitaţi cu coronavirus., scrie thejakartapost.com. Astfel, aceştia au fosat trataţi timp de 10 zile în izolare. Starea lor este una stabilă.

Pot confirma că am primit rezultatele testelor de laborator ale celor doi cetăţeni romîni. Aceştia au fost tratați timp de 10 zile la Spitalul General Tabanan, iar rezultatul este pozitiv.

Bărbatul a prezentat primul simtomele infecţiei cu coronavirus

Ambii pacienți sunt în stare stabilă. Cu toate acestea, ei vor rămâne izolați până când testele lor vor ieşi negative„, a declarat luni șeful Agenției de Sănătate Tabanan, Nyoman Suratmika.

Bărbatul a început primul să se simtă rău şi a mers la un cabinet privat, ulterior acesta fiind trimis la Spitalul General Tabanan.

El a avut febră, tuse și dificultăți de respirație, la sosirea la spitalul Tabanan. La duă zile după, soţia sa ajuns la spital cu acelaşi simptome. Şi ea a fost pusă la izolare„, a mai adăugat Nyoman Suratmika.

Suntem mulţumiţi că cei doi pacienți sunt acum într-o stare mai bună, dar din moment ce sunt încă pozitivi cu COVID-19, așteptăm în continuare alte teste complete. După ce testele vor ieşi negative pentru coronavirus, vor fi externaţi din spital”, a precizat  Nyoman Suratmika.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×