Doi gimnaşti acrobaţi au primit Golden Buzz-ul în ultima ediţie Românii au talent. Mihai Petre: „Este cel mai bun număr pe care l-am văzut”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/03/2020, 23:10
Doi gimnaşti acrobaţi au primit Golden Buzz-ul în ultima ediţie Românii au talent. Mihai Petre: „Este cel mai bun număr pe care l-am văzut”
Doi gimnaşti acrobaţi au primit Golden Buzz-ul

Ultima ediţie a emisiunii Românii au talent s-a terminat cu un Golden Buzz dat de juratul Mihai Petre. Ludivine şi Nicolas, Duo Maintenant, au primit Golden Buzz-ul serii cu un număr de gimnastică acrobată.

Doi acrobaţi l-au făcut pe MIhai Petre să apese butonul de Golden Buzz

Mihai Petre a acordat ultimul Golden Buzz în emisiunea de vineri Românii au Talent. „M-am antrenat cu Nadia Comăneci în Oklahoma, timp de 2-3 ani„, a spus Ludivine. „Ne-aţi luat  piuitul, ne-aţi lăsat fără aer„, a spus Andi Moisescu. „Voi aţi fost de un 10 perfect pentru mine„, a spus Andra.

Mihai Petre le-a dat celor doi gimnaşti francezi Golden Buzz-ul. „Sunteţi cei mai buni dansatori pe care i-am văzut. A fost unul din cele mai bune momente de acrobaţie pe care le-am văzut„, a spus Mihai Petre.

Moment emoţionant la Românii au talent, susţinut de Amanda din Canada

Ultima ediţie a emisiunii concurs Românii au talent a avut mai multe momente frumoase şi emoţionante. Astfel, Amanda, o concurentă de 18 ani din Canada a cântat o melodie în memoria Emei Neagu, fostă concurentă a concursului. Ema Neagu a murit mult prea devreme, răpusă de o boală incurabilă. Amanda a primit patru de DA de la jurioul concursului.

De asemenea, un profesor Universitar din Germania, de origine chineză, a impresionat juriul Românii au Talent cu un număr extraordinar de magie. Şi el a trecut mai departe cu patru de DA din partea juriului.

Impresie bună a făcut şi un grup sportiv din Turcia. CADDEBOSTAN WORHOUT, a cucerit juriul Românii au talent cu un număr extraordinar de acrobaţii la bară. Cei trei tineri turci a primit 4 de DA din partea juraţilor, trecând astfel în etapa următoare a emisiunii concurs.

Un hairstylist din Bucureşti le.a picat cu tronc juriului Românii au talent. Acesta a interpretat o melodie a celebrului Florin Chilian. Juriul a fost impresionat şi i-au dat acestuia 4 de Da, mai puţin Andra, care l-a motivat cu un NU de încurajare. „Eu sau Smiley, unul din noi o să venim să ne vopsim la tine„, a spus Florin Călinescu.

Mi-aţi luat o piatră de pe suflet. Nu a fost de 10 perfect„, a declarat Andra. Astfel, hairstylist-ul Constantin Stângă a trecut mai departe cu 3 de DA şi un NU.

Nu în ultimul rând, un număr de acrobaţie a lăsat cu gura căscată juriul Românii au talent. Mauricio Cugat Desolee, un tânăr din Franţa a executat acrobaţii în timp ce era legat de păr. Senzaţia juriului, spectatorilor, dar şi a telespectatorilor a fost că acesta pluteşte.

Chestia este cam trasă de păr. Extraordinar. Nişte mişcări de o puritate şi de o gingăşie cum nu am văzut pe pământ„, a spus Florin Călinescu.

Sublim. Eşti o bucurie pentru mine şi pentru toţi oamenii ce urmăresc acest show„, a spus Andra. Acrobatul a primit 4 de DA de la Juriul Românii au talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×