Românii au talent, ediția din 27 martie 2020. Cele mai spectaculoase momente difuzate de Pro TV- UPDATE

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/03/2020, 22:53
Românii au talent, ediția din 27 martie 2020. Cele mai spectaculoase momente difuzate de Pro TV- UPDATE
Românii au talent, ediția din 27 martie 2020

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare seară de vineri, Pro TV readuce pe micile ecrane emisiunea preferată a românilor de pretutindeni! Scena Românii au talent se umple la propriu de talent și în ediția din 27 martie, iar juriul va avea o misiune dificilă.

Update, ora 23:20. Un moment emoţionant a avut loc pe scena Românii au talent. Amanda din Canada a cântat o piesă muzicală în memoria Emei Neagu, fostă concurentă a concursului, răpusă mult prea devreme de o boală incurabilă. Amanda a primit patru de DA.

Amanda Stan

Moment plin de emoție pe scena Românii au talent. Amanda a cântat în memoria Emmei Neagu, fostă concurentă a emisiunii Românii au talent >>> https://bit.ly/2WOuj1S

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 23: 05. O doamnă din Marea Britanie, împreună cu câinele său, a prezentat un număr de hipnoză. Mai mulţi tineri au fost adormiţi de câinele doamnei, numit Hipno Dog. Hipnotizatoarea a primit trei de NU şi un DA. Juriul Românii au talent nu a crezut în puterile doamnei, cu atât mai puţin ale cîinelui.

Update, ora 22:50. Un profesor Universitar din Germania, de origine asiatică, a impresionat juriul Românii au Talent cu un număr fantastic de magie. A primit 4 de DA.

Ryan Hayashi

Un profesor universitar cu un farmec special a prezentat un număr de magie fără cusur. Andi Moisescu. "O tehnică impecabilă. A fost un moment superb.">> https://bit.ly/2WMj21P

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 22:35. Un grup sportiv, alcătuit din 3 tineri turci, CADDEBOSTAN WORHOUT, a cucerit juriul Românii au talent cu un număr de acrobaţii la bară. Au primit 4 de DA din partea juriului, trecând astfel în etapa următoare.

Caddebostan Workout

Nu există ediție fără un număr dedicat special doamnelor și domnișoarelor. Un număr impecabil de forță și sincronizare. >>>> https://bit.ly/2xvE2zc

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 22: 20. Daniela Pleşca, 14 ani, din Republica Moldova, a prezentat pe scena Românii au talent un cântec la chitară. „Tata este dirijor de orchestră, dar acum este şofer de TIR. Pleacă de acasă ca să ne întreţină„, a declarat Daniela Pleşca.

Tânăra a primit din partea juriului 4 de DA.

Daniela Pleșca

A transmis un mesaj puternic și emoționant prin melodia ei. Daniela a cântat cu multă sinceritate despre dorul de părinți și a ridicat o sală întreagă. >>>> https://bit.ly/33RukU6

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 22:10. Un hairstylist din Bucureşti a venit pe scena Românii au talent cu un cântec românesc, cântat ce celebrul Florin Chilian. Juriul a fost impresionat de interpretarea tânărului de 24 de ani.

Eu sau Smiley, unul din noi o să venim să ne vopsim la tine„, a spus Florin Călinescu.

Mi-aţi luat o piatră de pe suflet. Nu a fost de 10 perfect„, a declarat Andra care i-a dat concurentului un NU de încurajare. Astfel, Constantin Stângă a trecut mai departe cu 3 de DA şi un NU.

Constantin Stîngă

De meserie, hair stylist, iar în timpul liber, cântăreț. Acest concurent a reușit să treacă mai departe datorită sensibilității lui >>> https://bit.ly/2JnF4QsMihai Petre: "Emisiunea Românii au talent este locul în care cunoaștem oameni speciali."

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 21:50. Un număr de acrobaţie a lăsat cu gura căscată juriul Românii au talent. Tânărul din Franţa, Mauricio Cugat Desolee, a executat acrobaţii în timp ce era legat de păr. Senzaţia tuturor a fost că acesta pluteşte. Juriul l-a aplaudat în picioare pe tânărul acrobat.

Chestia este cam trasă de păr. Extraordinar. Nişte mişcări de o puritate şi de o gingăşie cum nu am văzut pe pământ„, a spus Florin Călinescu.

Sublim. Eşti o bucurie pentru mine şi pentru toţi oamenii ce urmăresc acest show„, a spus Andra. Acrobatul a primit 4 de DA.

Mauricio Cugat-Desole

Moment de #un10perfect pe scena Românii au talent. Dansul fabulos al lui Mauricio a ridicat pe toată lumea în picioare. Andi: "Rar am văzut atâta grație la un bărbat" >>> https://bit.ly/2UnT8zW

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 21: 35. Cu trei de DA şi un NU de la Mihai Petre, un grup de patru tineri, DIMMA’S, din Cluj, care a cântat o piesă celebră a lui Dan Bitman, a trecut în faza următoare a concursului Românii au talent.

Dimma's

4 voci extraordinare și o piesă a trupei Holograf cum n-ați mai auzit-o niciodată! >>> https://bit.ly/3bwUZIw

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 21:20. O tânără balerină de 12 ani, din Constanţa, a impresionat juriul Românii au talent cu un număr de balet de excepţie. „Nu ştiu când vă mai puteţi bucura de copilărie” a spus Andra. „Fac de la 5 ani balet, am câştigat multe concursuri. În sufletul meu este doar baletul„, a spus Olimpia Carauleanu.

Asupra mea ai avut un efect fantastic, îţi mulţumesc„, a spus Mihai Petre. Balerina a primit patru de DA.

Olimpia Carauleanu

Grație și sensibilitate! Micuța Olimpia a strălucit pe scena Românii au talent. Andi: "Ești o mare balerină deja" >>>> https://bit.ly/39u81Fn

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 21:10. Un număr fantastic de wrestling dintre un român şi un scoţian a primit din partea juriului Românii au talent trei de DA şi un NU şi a trecut astfel în etapa următoare a show-ului. „În timp ce împărțeam durere în stânga și-n dreapta, părinții mei se bucurau”, a spus Iorgu Agresoru.

Iorgu Aggressor

Iorgu a transformat scena într-un ring de wrestling și a dus spectacolul la un alt nivel! Andra: "Am fost impresionată de ce am văzut" >>>> https://bit.ly/2QQvtWz

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 21:00. Un nou număr pe scena Românii au talent a fost dat de un toboşar care a apărut ca artistul Carla’s Dreams, mascat. „Cânt de la 9 ani la tobe. Sunt din Chişinău„, a declarat Petru Moiseev.

A trecut în faza următoare cu 4 de DA.

Petru Moiseev

Are ritmul tobelor în sânge! Petru i-a ridicat pe toți în picioare cu reprezentația sa. Andi: "Dom' Profesor, respect!" >>> https://bit.ly/3dEzPKv

Posted by Romanii au talent on Friday, March 27, 2020

Update, ora 20:45. O puştoaică a uimit juriul şi publicul Românii au talent cu un număr de ridicat greutăţi. Odată ajunsă pe scena Românii au talent fetiţa i-a transmis colegului ei de bancă să nu o mai contrazică niciodată. Ea îi spusese mai demult că va ajunge la televizor, iar acesta nu a crezut-o.

Am încercat să fac balet şi înot, dar nu-mi place contactul cu apa şi nici să fiur graţioasă. Am 25 de kilograme şi fac genoflexiuni cu 45 de kilograme” , a spus fetiţa.

Ridicătoarea de greutăţi a primit din partea juriului patru de DA.

Românii au talent, ediția din 27 martie 2020

Oamenii care ajung pe scena Românii au talent sunt din ce în ce mai buni, iar în această seară vom fi din nou martorii a cel puțin unui Golden Buzz.

Așadar, de la ora 20:30, etapa preselecțiilor continuă la Pro TV, iar concurenții vor să demonstreze că munca și dăruirea lor merită să fie văzută și aplaudată. Și această ediție va fi de #un10perfect: de la voci neașteptate, la melodii cu un puternic impact emoțional, de la copii de 9 ani pasionați de haltere la mașini revoluționare. Fiecare moment va fi de neuitat!

Ema Neagu, comemorată în această seară

Juriul va rămâne din nou impresionat de un copil de doar 9 ani. Aceasta a venit cu un mesaj pentru colegii de școală. ”Vezi că apar la TV! Toată lumea o să mă vadă și o să facă selfie cu mine”. Pasiunea sa îi va lăsa cu gura căscată pe jurați. ”Am 25 kilograme și fac genoflexiuni cu 45 kg”. 

La doar 12 ani, o tânără balerină va atrage atenția încă de la urcarea pe scenă: ”Ai o postură impecabilă”, va spune Mihai Petre. Ce va urma și ce o va face pe Andra să exclame: ”Ați ridicat ștacheta. Vă bucurați de copilărie prin atâta muncă”, aflăm în această seară!

Telespectatorii vor trăi clipe foarte emoționante. O tânără din Canada va cânta o melodie în memoria celei care a fost Ema Neagu, și ea concurentă la Românii au trecut, sezonul trecut. Copila era pasionată de gimnastică și a continuat să-și ducă pasiunea mai departe, chiar dacă a trebuit să piardă un picior din cauza cancerului. A trecut de preselecții, dar boala a răpus-o până la reluarea emisiunii.

”Ne-am amintit cu drag și durere de prezența ei. Ești o apariție care a răspândit multă emoție”, va spune Florin Călinescu. Toate acestea le putem vedea vineri seara de la ora 20:30, la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×