Doi bebeluși gemeni au murit în aceeași zi, unul la spital și unul acasă. Cei doi fuseseră internați mai multe zile, apoi externați

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 18:58
Doi bebeluși gemeni au murit în aceeași zi, unul la spital și unul acasă. Cei doi fuseseră internați mai multe zile, apoi externați
Bebeluş mort la Suceava

Doi bebeluși gemeni au murit, joi, unul la spital și celălalt acasă, în județul Brașov, iar cauzele deceselor sunt încă un mister.

Moarte suspectă în cazul celor doi bebeluși din Brașov

Cei doi frați, un băiat și o fată, aveau două luni, iar primul deces, cel al băiatului, a avut loc la domiciliul familiei din localitatea Apața, județul Brașov.

Sora sa geamănă a fost dusă de urgență la Spitalul de Copii Brașov, însă a decedat la scurt timp după internare, informează News.ro.

Acum, oamenii legii au deschis un dosar penal și au stabilit că cei doi bebeluși gemeni au mai fost internați la unitatea spitalicească în perioada 2-11 februarie.

Reprezentanții Poliției Județene Brașov au declarat că au fost sesizați, joi, în jurul orei 6.15, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil de doar două luni şi două săptămâni a murit la domiciliul său din Apaţa, judeţul Braşov.

Cei doi copii fuseseră internați de la începutul lunii februarie, apoi externați

La fața locului s-a deplasat echipaj medical care nu a putu face nimic decât să constate decesul, iar corpul neînsuflețit a fost preluat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirii cauzei morţii.

În același interval de timp, în jurul orei 16:00, IPJ Brașov a fost sesizat de Spitalul de Copii Braşov despre faptul că sora geamănă a copilului decedat a fost adusă la unitatea medicală în cauză, în jurul orei 12.15 și a decedat la scurt timp.

Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bebeluși gemeni au fost internați la Spitalul de Copii Braşov în perioada 2-11 februarie.

Acum, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz – Postul de Poliţie Apaţa fac cercetări într-un dosar penal instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând a se propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×