Doi bărbați, împușcați în cap în stil mafiot, în Atena. Atacul armat, o reglare între bandele din Muntenegru

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 08:33
Doi bărbați, împușcați în cap în stil mafiot, în Atena. Atacul armat, o reglare între bandele din Muntenegru
Atac în stil mafiot într-o tavernă din Grecia. Doi bărbați au fost împușcați în cap. Sursa foto: pixabay.com

Doi bărbați au fost împușcați în cap în urma unor reglări de conturi. Atacul armat s-a petercut într-o tavernă din Atena, în timp ce bărbații luau masa în oraș alături de soții și copii.

Atac armat în Atena. Doi bărbați au murit în urma unor reglări de conturi

Doi bărbați, a căror naționalitate și identitate nu a fost dată publicității, au murit într-o tavernă din Atena după ce patru persoane au deschis focul. Poliția greacă a declarat că este vorba de o reglare de conturi între două bande mafiote din Muntenegru și a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au declarat că au fost descoperite peste 20 de cartușe. Cei patru atacatori au intrat direct în tavernă la masa victimelor și au deschis focul asupra lor. În urma atacului armat a fost rănită și o femeie la picior, dar se află în afara oricărui pericol.

„Aveam impresia că gloanțele nu se vor opri. Am crezut că nimeni nu va supravieţui. A fost ca într-un film’”, a povestit unul dintre martorii evenimentului nefericit pentru Star TV, informează stirileprotv.ro.

Victimele, căutate de autoritățile din Muntenegru

Un alt martor care a fost de față la moartea celor doi bărbați a mai povestit că aceștia au fost împușcați direct în cap de la mică distanță. De asemenea, un al treilea martor a mai adăugat că persoanele aflate în tavernă s-au speriat foarte rău și au ajuns să se ascundă sub mese.

„Am văzut mâini întinse, ţinând două arme, şi au început rafalele. Ne-am băgat imediat sub masă”, a spus martorul pentru Star TV, potrivit sursei menționate.

Poliția din Atena a mai precizat că cei doi bărbați care au murit în urma atacului armat erau căutați de autoritățile din Muntenegru. Victimele era catalogate ca fiind extrem de „periculoase și violente”. 

„Unul era căutat pentru deţinere de arme cu foc şi explozibili, precum şi pentru tentativă de omor. Celălalt pentru apartenenţă la o organizaţie criminală”, potrivit sursei citate.

Totodată, presa din Atena mai relatează faptul că cei doi bărbați uciși se ascundeau în Grecia sub identități false. Polițiștii au mai declarat că atacatorii au fugit de la locul faptei fiind căutați și la această oră.

Motivul pentru care cei doi bărbați erau căutați de polițiștii din Muntenegru

Portalul sârb Blic Online a scris că cei doi bărbați uciși în Atena făceau parte dintr-un clan numit Skaljarci. Clanul are sediul pe coasta adriatică, la Kotor și încă din anul 2015 duce un război împotriva clanului rival vecin Kavcani.

Răfuiala dintre cele două clanuri mafiote a început în 2014 când au dispărut 200 de kilograme de cocaină în Valencia, Spania. Presa din Serbia mai relatează faptul că încă de la pornirea acestui război nemilos au murit 40 de persoane de pe teritoriul Serbiei, Austriei și Muntenegru.

  • 2014 anul îmcepre conflictului dintre cele două clanuri mafiote din Muntenegru
  • 2 bărbați mafioți au fost împușcați în cap, în Atena, Grecia

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×