Doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Cui i-a rămas averea artistei!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 20:36
Doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Cui i-a rămas averea artistei! GALERIE FOTO
Doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete

Moartea îndrăgitei artiste Ileana Ciuculete a fost fulgerătoare. Aceasta a încetat din viață pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei hepatite C descoperită prea târziu și care a evoluat galopant până când a trimis-o pe artistă printre stele. Astăzi, la 2 ani de la trecerea sa în neființă, oamenii și-au amintit de ea, iar soțul ei, Cornel Galeș, i-a adus la Cimitirul Străulești 2, unde cântăreața își doarme somnul de veci, coșuri cu flori și șnururi de mărțișor pe bustul de marmură al Ilenei.

14 martie, ziua în care se împlinesc doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete

Mai mult, Galeș a adus mai multe pungi cu alimente , pe care le-a împărțit nevoiașilor, iar un preot a ținut o slujbă de pomenire pentru artista care nu mai este printre noi. Însă, liniște prea multă în familia ei nu este nici după 2 ani de la tragedie.

Acum, familia se împarte între parastase și războiul pe avere, ce continuă în sălile de tribunal. Cei doi băieți ai cântăreței de muzică populară și Cornel Galeș trăiesc într-un continuu scandal, căci averea artistei a provocat o ceartă imensă care nu mai are sfârșit, astfel că durerea și lacrimile au fost înlocuite cu vorbele pline de ură, dat fiind faptul că fiecare își dorește ceva.

Doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Cui i-a rămas averea artistei!
Astăzi, la 2 ani de la trecerea sa în neființă, oamenii și-au amintit de ea

Aurel Ciuculete, fratele artistei, a pregătit parastasul înainte de intrarea în post, pentru a împărți mâncarea preferată de aceasta

În schimb, cei care au rămas în umbră, dar a căror inimă va fi sfășiată de dor veșnic sunt mama și fratele artistei, care o visează mereu și spun că încă nu își pot reveni din șoc. Anul acesta, parastasul artistei a fost organizat de Aurel Ciuculete.

Acesta a preparat tot felul de mâncăruri, printre care sărmăluțe, friptură, ciorbă, în numele surorii sale. De asemenea, bărbatul a ținut să facă parastasul înainte să se intre în post, pentru a putea împărțirea preparate ce îi plăceau cel mai mult cântăreței.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×