Tragedie cu repetiție! Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeași boală ca artista! Ce se întâmplă acum cu Mugurel

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/03/2019, 18:34
Tragedie cu repetiție! Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeași boală ca artista! Ce se întâmplă acum cu Mugurel GALERIE FOTO
Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete ar putea suferi de boala care i-a ucis mama

Fiul Ilenei Ciuculete se pare că suferă de aceeași boală care a secerat-o de pe fața pământului pe celebra cântăreață de muzică populară! Mugurel Sfetcu, primul născut al celebrei Ilenei Ciuculete, a postat pe Internet un mesaj prin care făcea cunoscute beneficiile unui medicament care tratează ficatul gras.

Fiul Ilenei Ciuculete ar putea suferi de boala care a răpus-o pe mama sa

SteaBlock este un protector hepatic care contribuie la regenerarea celulelor hepatice în steatoza hepatică. Astfel, fiul Ilenei Ciuculete a lăsat să se înțeleagă că urmează și el o ură cu respectivul tratament. Dacă este netratată, steatoza hepatică (ficatul gras) poate degenera în fibroză, iar în acel moment celulele hepatice sunt distruse pentru totdeauna.

“De unde se pot procura? Eu am ciroză hepatică”, l-a întrebat o amică de pe Facebook pe Mugurel Sfetcu. “Mă interesai la farmacie și îl are (este pentru ficat gras și scăderea colesterolului totodată, întrebați medicul dacă vi-l recomandă)”,  a răspuns fiul Ilenei Ciuculete. “Îţi mulţumesc din suflet, să-ţi dea Dumnezeu sănătate multă”, i-a transmis prietena lui Mugurel.

fiu Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete a murit la varsta de 64 de ani

Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani

Ileana Ciuculete, celebra cântăreaţă de muzică populară, a încetat din viață pe 14 martie 2017 – la vârsta 64 de ani – din cauza unei hepatite C. Boala a fost descoperită târziu şi a evoluat galopant. ”După noile analize care au confirmat și hepatita C și au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus să meargă acasă că nu mai au ce să-i facă. Discutau deja de un stadiu terminal”, a relatat presa despre boala Ilenei Ciuculete.

Ileana Ciuculete a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care vedeta a aflat că suferă foarte târziu. Medicii vor să atragă atenția în legătură cu pericolele acestei boli, de care poate să sufere oricine, fiind o afecțiune des întâlnită.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex”, declara Cornel Galeș, soțul regretatei artiste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×