Discursul extraordinar al unui copil român, în Parlamentul Britanic

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/11/2018, 14:35
Discursul extraordinar al unui copil român, în Parlamentul Britanic
Victor, băiatul care a ridicat în picioare audiența în Parlamentul Britanic

Discursul unui copil român a ridicat în picioare audiența din Parlamentul Marii Britanii. Victor Ciunca, băiatul care ne-a făcut pe toți mândri, a vorbit în Parlamentul Britanic despre tratarea copiilor care suferă de boli mintale. Victor este băiețelul unor români care au emigrat în Țara Galilor.

Părinții lui pot recunoaște cu siguranță că acesta s-a descurtat de minune, fapt ce se dovedește și din filmulețul pe care chiar mama sa l-a postat pe un site de socializare. Victor a surpris pe toată lumea cu vorbele pe care le-a folosit, dar și cum și-a argumentat cele spuse. Mesaje de la românii pe care i-a făcut mândri în Parlamentul Marii Britanii au curs în spațiul virtual. De asemenea, și Oana Pellea s-a aflat printre ei care au avut să-i adreseze numai laude.

Un copil român a surprins cu discursul său excepțional în Parlamentul Britanic

Victor Ciunca este băiatul care i-a ridicat în picioare pe cei aflați în Parlamentul Marii Britanii, doar cu vorbe. Copilul le-a cerut, printre altele, să aloce sume care să vină în ajutor celor care suferă de boli mintale. Victor Ciunca nu a părut deloc emoționat în fața audienței, și cu un ton foarte sobru le-a împărtășit parlamentarilor dorințele acestuia. Finalul discursului din cadrul Parlamentului Marii Britanii l-a surprins pe Victor mulțumind în engleză, dar și în română celor ce i-au ascultat discursul.

Toți cei din Camera Comunelor s-au ridicat în picioare și l-au apludat plini de emoție și mândrie pe cel mic. „O extraordinară deschidere a sesiunii din această după-amiază”, a declarat John Bercow, lider al Camerei Comunelor. Mama lui Victor a scris un mesaj deosebit sub video-ul care îl surprinde pe băiat ținând discursul în Parlament. „Victor Ciunca, sunt mândră de tine!”, a fost mesajul mamei băiatului lăsat pe un site de socializare.

Oana Pellea, mândră de copilul care a ținut discursul în Parlamentul Marii Britanii

Video-ul în care Victor Ciunca apare ținând un discurs în Parlamentul Britanic a devenit viral, așadar nu putea să țină departe reacțiile de tot felul. „E român! FELICITARI! El trebuie să reprezinte România și oameni ca el…nu PM ce îl avem…Nu mai întrebați ” Cu ce să înlocuim clasa politica actuala..toți sunt la fel’ NU. NU TOȚI SUNT LA FEL! Exista oameni de mare valoare în această țara…trebuie doar să-i căutam, să-i promovam și să nu mai credem această MINCIUNĂ că toți suntem o apă și un pamant…postați pe contul dvoastră oameni de încredere, oameni ce duc România mai departe, oameni pe care îi admirați…și așa acești oameni vor vedea că nu sunt singulari și vor avea curaj să se manifeste..”, a scris Oana Pellea pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×