Împușcături în nordul Londrei! Polițiștii i-au găsit întinși pe jos!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/08/2018, 10:49
Împușcături în nordul Londrei! Polițiștii i-au găsit întinși pe jos!
Impuscaturi in Londra, la miez de noapte!

Incident violent în nordul Londrei! Martorii au sunat disperați la poliție, după ce au auzit mai multe focuri de armă! Atacul armat a avut loc lângă stația de metrou Kingsbury. Trei persoane au fost rănite, luni noaptea, în urma unui schimb de focuri care a avut loc în nordul Londrei.

Poliția Metropolitană și Ambulanța au fost alertate luni noaptea, în urma unor informații cu privire la un schimb de focuri produs în apropierea stației de metrou Kingsbury, potrivit express.co.uk.

Citește și Împuşcături la New York! Opt oameni au murit şi alţi 11 au fost răniţi! Atacatorul a fost împuşcat de autorităţi

Citește și Atentat, în Belgia! Un trecător și doi polițiști au fost uciși

Nimeni nu a fost reținut, în urma împușscăturilor din Londra

O femeie și doi bărbați răniți au fost găsiți la fața locului de echipele de intervenție. Victimele au fost transportate de urgență la spital,d ar viața lor nu a fost pusă în pericol, după cum au declarat medicii. Mai mult, focurile de armă nu au legătură cu terorismul, după cum a ținut să precizeze poliția Metropolitană.

Bărbaţii, în vârstă de 18 şi 24 de ani, au rămas internaţi, în timp ce femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost externată, au precizat reprezentanții Scotland Yard. Curios, dar în urma incidentului, polițiștii nu au făcut nicio arestare.

În urmă cu o săptămână, un cetățean britanic originar din Sudan a intrat cu mașina în mulțime, în zona Parlamentului britanic, rănind ușor trei persoane. Sudanezul Salih Khater a fost inculpat pentru tentativă de omor.

Britanicii, încă șocați după atentatul de la Manchester Arena

Unul dintre cele mai sângeroase atentate din ultimii ani a avut loc pe 22 mai 2017, imediat după un concert susținut de cântăreața pop Ariana Grande, când un britanic de origine libiană în vârstă de 22 de ani, identificat mai târziu de polițiști ca Salman Abedi, a detonat un dispozitiv explozibil improvizat pe Manchester Arena din orașul omonim.

Explozia a ucis 23 de oameni, inclusiv autorul atentatului, și a rănit alți 119. ISIS a revendicat atacul. Dispozitivul explozibil improvizat conținea cuie și șuruburi și a fost detonat în zona foaierului Manchester Arena. Atacul a avut loc la câteva minute după încheierea concertului susținut Ariana Grande, ca parte a turneului mondial Dangerous Woman Tour. 21.000 de oameni, în marea lor majoritate adolescenți și tineri, au luat parte la concert. Cântăreața nu a fost rănită în atac, însă, la momentul exploziei, mulți dintre spectatori se aflau în foaierul care face legătura între arenă și gara principală din Manchester. Deflagrația a stârnit panică generală. Imagini de pe camerele de supraveghere arată că atacul a fost intenționat și că bomba era ascunsă într-o geantă.

60 de ambulanțe au fost trimise la fața locului și au dus răniții la opt spitale din oraș. Un număr de 400 de polițiști au fost detașați peste noapte pe străzile din Manchester. Localnicii și companiile de taxi au oferit transport și cazare gratuite prin Twitter celor rămași la concert. În panica care s-a creat după explozie, unii părinți au fost separați de copiii lor. Un hotel din apropiere a funcționat ca adăpost pentru copiii rătăciți în explozie, iar părinții acestora au fost ghidați de oficialități spre astfel de adăposturi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×