Împuşcături la New York! Opt oameni au murit şi alţi 11 au fost răniţi! Atacatorul a fost împuşcat de autorităţi

George Heisu   
în Hotnews
01/11/2017, 10:20
Împuşcături la New York! Opt oameni au murit şi alţi 11 au fost răniţi! Atacatorul a fost împuşcat de autorităţi

UPDATE: Opt persoane au murit şi alte 11 au fost rănite după ce un individ a intrat pe contrasens cu o camionetă închiriată într-o pista de biciclişti din New York, lovind şi trecători. După ce a lovit un autobuz de şcoală, şoferul camionetei a coborât şi a deschis focul la întâmplare. Poliţiştii confirmă că este un act premeditat, posibil terorist.

Poliţiştii new-yorkezi l-au împuşcat în abdomen pe suspect, fiind apoi preluat în custodie, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al poliţiei americane. Autorităţile americane au stabilit că atacatorul este uzubekul Sayfullo Habibullaevic Saipov, căsătorit, tată a doi copii, care lucra pentru Uber şi locuia în prezent în New Jersey, scrie The Guardian.

SUA, din nou sub teroare! Împuşcături marţi seară la New York! Alertă de securitate în Manhattan! Potrivit postului de ştiri NBC, mai mulţi oameni ar fi fost împuşcaţi. Din primele informaţii, cel puţin două persoane au fost ucise, iar alte cinci rănite.

Se pare că o camionetă a intrat în mai mulţi pietoni şi biciclişti, după care s-a ciocnit cu un autobuz şcolar. După aceasta, o persoană din maşină a deschis focul asupra unor ofiţeri de poliţie, martorii aflaţi în zonă povestind că au auzit cinci-şase focuri de armă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Împuşcături la New York, în apropierea unei şcoli

Poliţia a anunţat, la scurtă vreme după incident, că a arestat deja un suspect şi nu mai caută un altul. J. Peter Donald, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din New York, a confirmat focurile de armă. Mai multe echipaje de poliţie sunt în zonă, inclusiv elicoptere.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unei şcoli, la mică distanţă de monumentul dedicat victimelor de la 11 septembrie 2001.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×