Diana Munteanu i-a supărat pe fani din cauza operaţiilor estetice: “Te-ai stricat şi tu”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/07/2019, 10:30
Diana Munteanu i-a supărat pe fani din cauza operaţiilor estetice: “Te-ai stricat şi tu” GALERIE FOTO
Diana Munteanu operatii estetice

Frumoasa Diana Munteanu este o vedetă de televiziune foarte cunoscută în România, însă se pare că fanii nu o mai apreciază la fel, după ce și-a făcut mai multe operații estetice! Vedeta ajunsă la 41 de ani a postat recent o fotografie pe o rețea de socializare în care nu mai are frumusețea naturală cu care eram obișnuiți.

Diana Munteanu a exagerat cu operațiile estetice, spun fanii ei

Internauții au taxat-o imediat pe blondină, deoarece nu au apreciat deloc modificările pe care și le-a făcut prezentatoarea de televiziune. Mulți dintre fanii ei sunt de părere că blona a exagerat cu operațiile estetice de la nivelul feței.

„Te-ai stricat și tu cu operațiile estetice. Păcat, erai mai frumoasă naturală, chiar imi plăceai foarte mult!”,  Ce ți-ai făcut??????? A trebuit să mă uit la nume ca să-mi dau seama cine ești!”, „ Ești de nerecunoscut ! Îți apreciam naturalețea și curajul de a te păstra „curată”, dar te-ai prostit și tu…”, sunt câteva dintre comentarii lăsate de admiratori în dreptul fotografiei.

Diana Munteanu operatii estetice
Diana Munteanu operatii estetice

Diana Munteanu, relație tumultoasă cu un băiat de oraș mai tânăr cu 12 ani

Diana Munteanu a fost căsătorită cu dinamovistul Claudiu Niculescu, cu care are un băiețel, pe David. După separarea de fostul fotbalist, Diana părea că și-a găsit din nou fericirea, în brațele unui băiat de oraș, Bogdan Nemțeanu, un băiat de bani gata, mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Cei doi au avut o relație tumultoasă, de doi ani, presărată cu mici certuri provocate de infidelitățile băiatului de oraș obișnuit cu cluburile de fițe.  Bogdan Nemțeanu se pare că a înșelat-o pe Diana Munteanu cu Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo, de la Pro TV, dar și cu alte mondene. Diana a reacționat de fiecare dată destul de urât, transformându-se într-un adevărat coșmar pentru rivalele sale. Le-a bombardat cu zeci de mesaje de amenințare și vorbe de duh, potrivit libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×