Diana Munteanu, de nerecunocut din cauza operațiilor estetice. Fosta prezentatoare Antena 1 e total schimbată. Șocant cum arată acum

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/04/2020, 10:24
Diana Munteanu, de nerecunocut din cauza operațiilor estetice. Fosta prezentatoare Antena 1 e total schimbată. Șocant cum arată acum

Diana Munteanu a cam exagerat cu operațiile estetice și a ajuns să fie total schimbată. Fanii frumoasei blondine au rămas șocați de schimbările pe care și le-a făcut fosta vedetă Antena 1, chiar dacă până acum nu a confirmat nicio intervenție chirurgicală.

Fosta prezentatoare „Prietenii de la 11”, schimbată total de operațiile estetice

Îndrăgita vedetă Diana Munteanu a fost aspru taxată în ultima perioadă de fanii de pe rețelele de socializare în privința operațiilor estetice pe care și le-a făcut. Blondina nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că a ajuns pe mâna medicului estetician, însă imaginile fac mai mult decât o mie de cuvinte.

Fosta prezentatoare Antena 1 are un ten impecabil și luminos, dar poate nu datorită produselor cosmetice de calitate pe care le folosește. Foarte mulți fani o acuză că și-a făcut mici „retușuri” fiind de nerecunoscut în fotografiile pe care le postează în mediul online.

View this post on Instagram

Inlove With This Casual Outfit @pnkcasual🥰 #quarantine #37days…

A post shared by DIANA MUNTEANU ♡ (@officialdianamunteanu) on

Diana Munteanu, criticată de fani pentru intervențiile chirurgicale

„Noroc cu numele că nu te mai recunosc😂”, „Erai mai frumoasă înainte 😔 acum te-ai desfigurat la față” sau „Nu știu ce ți-ai făcut, dar nu mai ai nimic din trăsăturile Dianei pe care o știam până acum un an. Nici zâmbetul nu mai seamănă” sunt doar câteva dintre mesajele fanilor la adresa Dianei Munteanu.

Fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu este extrem de atrăgătoare și pare mai degrabă o tânără de 20 de ani, în ciuda faptului că a trecut de 40.

Se pare că fosta prezentatoare Antena 1 era nemulțumită de aspectul său fizic, dacă este să ne luăm după schimbările bruște și radicale pe care le-a suferit în ultima vreme.

Cel mai probabil Diana Munteanu a suferit mai multe operații la nivelul feței pentru că are un ten luminos și impecabil. În plus, așa cum au spus și fanii nici zâmbetul vedetei nu mai este la fel, având buze puțin mai voluminoase decât înainte.

Fosta prezentatoare TV pare o combinație între Bianca Drăgușanu și Denisa Tănase fiind foarte atentă la aspectul său fizic și la siluetă. Diana Dumitrescu nu uită de sport și face exerciții fizice chiar și în timpul izolării.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×