Emisiunea Prietenii de la 11 iese din grila Antenei 1! Diana Munteanu a plâns în ultima ediție

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
28/02/2019, 16:45
Emisiunea Prietenii de la 11 iese din grila Antenei 1! Diana Munteanu a plâns în ultima ediție GALERIE FOTO
Emisiunea Prietenii de la 11 iese din grila Antenei 1

Emisiunea Prietenii de la 11 iese din grila Antenei 1! Începând cu data de 1 martie, Neatza cu Răzvan și Dani va avea o oră în plus (interval orar 08:00 – 12:00). În cadrul ultimei emisiuni, Diana Munteanu, Florin Ristei și Ramona Olaru și-au luat rămas bun de la telespectatori, iar Diana a părut cea mai emoționată și chiar a plâns.

Emisiunea Prietenii de la 11 iese din grila Antenei 1

„Vreau să vă mulțumesc pentru șansa asta. Eu nu sunt prezentator, sunt doar un om care cântă și căruia îi place să mai facă și altceva. Pentru asta, le mulțumesc oamenilor care au crezut că pot să fac și altceva. Nu se termină nimic, totul se transformă. Mă bucur de experiența asta și că pot să le arăt oamenilor cu mândrie ce am făcut aici. Nu cred că aș fi găsit o colegă mai bună care să-mi suporte glumele proaste”, a spus Florin Ristei în ultima ediție.

Cea mai emoțonată a fost Diana Munteanu, care a plâns în timp ce ce a vorbit despre ceea ce a însemnat pentru ea emisiunea Prietenii de la 11. Diana, care în continuare va participa la alte proiecte demarate de Antena 1, le-a mulțumit producătorilor, colegilor și invitaților.

Neatza cu Răzvan și Dani va primi o oră în plus de emisie
Neatza cu Răzvan și Dani va primi o oră în plus de emisie

Diana Munteanu a plâns în ultima ediție

Prietenii de la 11, emisiune prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, iese din grila Antenei 1 de pe 1 martie. Nu este pentru prima oară când Diana Munteanu își pierde postul de la Antena 1. În 2014 și-a încheiat colaborarea cu Antena 2, actualmente Antena Stars, unde prezenta emisiunea Conferința de Presă. Diana Munteanu a mai făcut parte din juriul Ham Talent, iar în 2016 a prezentat show-ul de talente Bravo, România!, alături de Liviu Vârciu.

Emisiunea Prietenii de la 11 a fost lansată în urmă cu doi ani și a fost în competiție directă cu Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×