Diana Dumitrescu este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă: ”E o minune!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/03/2019, 18:19
Diana Dumitrescu este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă: ”E o minune!” GALERIE FOTO
Diana Dumitrescu a spus ca este insarcinata

Diana Dumitrescu este în al nouălea cer, după ce a împărtășit prietenilor virtuali faptul că este însărcinată! Actrița a postat mesajul pe o rețea de socializare, iar prietenii săi virtuali s-au întrecut s-o felicite. Frumoasa actriță în vârstă de 35 de ani a ținut sarcina ascunsă până duminică. Apropiații și fanii Dianei Dumitrescu s-au bucurat nespus de mult pentru ea și partenerul său de viață, Alin Boroi.

Diana Dumitrescu a rămas însărcinată când nici nu se gândea

Actrița a postat o poză realizată la petrecerea care a urmat după nunta Mihaelei Moise, la care a participat împreună cu soțul ei. Fotografia emoționantă în care frumoasa blondă apare cu mâna instinctiv pe burtică a venit și cu un mesaj plin de emoție, în care actrița recunoaște că nici nu se aștepta să rămână gravidă!

“S-a întamplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne așteptam mai puțin! #35andstillfabulousmomtobe, #happygirlinlovecelebrating, #lifelikearoséchampagne”, a scris actrița când a făcut publică imaginea pe rețelele de socializare.

Diana Dumitrescu si Alin Boroi s-au casatorit in secret

Diana Dumitrescu este la prima sarcină

„Felicitări!!! Sarcină ușoară”, “În sfârșit, s-a întâmplat minunea! Felicitări!”, “Felicitări, suflet frumos”, “Dumnezeu să vă binecuvânteze. Mulți pupici, “Felicitări! Sănătate ție și bebelușului!” sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii actriței.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit în secret, anul trecut. Actrița a făcut mărturisirea de-abia după nuntă, când a povestit și cum a fost cerută de soție de iubitul ei de pe-atunci, Alin Boroi.

“Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”. Frumoasa actriță cunoscută publicului din nenumăratele telenovele în care a jucat nu se află la primul mariaj. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×