Diana Dumitrescu a renunțat la sutien! Vedeta arată ”ca din reviste”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
02/07/2018, 13:46
Diana Dumitrescu a renunțat la sutien! Vedeta arată ”ca din reviste” GALERIE FOTO
Diana Dumitrescu renunta la sutien! Fanii sunt in delir!

Diana Dumitrescu a întors toate privirile la plajă, mai ales după ce a renunțat la sutien! Toți ochii au fost ațintiți asupra vedetei, care a etalat un corp de invidiat! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta a scris pe blogul ei cum a ajuns la acel trup care face bărbații să viseze chiar și cu ochii deschiși, în plină zi, și le ajută și pe celelalte femei cu sfaturi foarte bune”Vara deja ne bate la ușă și  odată cu ea reintră în vocabularul nostru o combinație de cuvinte care dă multe bătăi de cap femeilor de toate vârstele: beach body. Tragedia fiecărei veri, moartea caloriilor, vremea dietelor, paradisul kilogramelor în minus. Dar ce te faci dacă vara a venit deja și tu încă nu ai atins acel corp de zeița care să întoarcă toată privirile de pe plajă? Ei bine… părerea specialiștilor, și a mea de altfel, este că în primul rând ar trebui să ne gândim la sănătatea corpului nostru. Este mult mai ok să te simți bine în pielea ta, decât să ții diete drastice pe ultima sută de metri, diete care îți pot provoca dezechilibre și chiar îți pot pune în pericol sănătatea. 

Vedeta Diana Dumitrescu renunță la sutien, dar niciodată la apa în exces

Dacă totuși te găsești în situația în care ești pe ultima sută de metri și ai intrat deja în panică, vacanță e pe aproape și tu nu ai ajuns la greutatea dorită, iar corpul tău refuză cu încăpățânare să dea jos kilogramele în plus? Pentru asta există mici trucuri care te pot salva. Renunță la costumul de baie deux pieces în favoarea unuia care acoperă exact zonele cu probleme. Poți consulta un medic în cazul în care ai o problemă cu retenția de apa. În acest caz el te poate ajută să revii la un corp frumos cu minim de efort. Încearcă să mânaci la ore fixe (dacă îți permite programul, eu, una, sunt mereu pe fugă). Și cel mai important, hidratează-te. Hidratarea trebuie să fie cea mai bună pritena a ta. Chiar dacă nu găsești timpul necesar să mânaci sănătos, este ușor să ai o sticlă cu apă la îndemână”, a scris Diana Dumitrescu pe blogul său.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×