De asta a fost data afară şi întoarsă din drum la „Ferma Vedetelor”. Imagini cu Diana Dumitrescu goală puşcă, făcute publice

în Femei frumoase
16/02/2018, 20:35
De asta a fost data afară şi întoarsă din drum la „Ferma Vedetelor”. Imagini cu Diana Dumitrescu goală puşcă, făcute publice GALERIE FOTO

Fosta actriţă de telenovele ar fi trebuit să fie prima concurentă eliminată de la „Ferma Vedetelor”. În timp ce îşi făcea bagajele plângând, a fost anunţată că a primit o nouă şansă şi că rămâne în concurs.

Motivul real al acestei decizii este următorul. Diana Dumitrescu „dă bine” pe sticlă, bucurându-se de o notorietate ieşită din comun. Dar şi de controversă. Aşa se face că, în trecut, „regina” a pozat goală complet. VEZI IMAGINILE CU DIANA GOALĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Puşi în faţa posibilităţii de a rămâne fără „piesa de rezistenţă” a show-ului chiar din debut, producătorii au luat astfel decizia de a modifica regulile concursului, hotărând astfel să o întoarcă din drum pe cea mai „vedetă” dintre concurentele de la „Fermă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×