Diana Dumitrescu se pregăteşte să devină mamă

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
20/03/2018, 18:15
Diana Dumitrescu se pregăteşte să devină mamă

Actriţa Diana Dumitrescu îşi doreşte foarte mult un copil. „Este ceva îmi doresc, este ceva ce aşteptăm. Noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede, nu ştiu să îţi spun mai multe. Mi-am dorit copil şi când am fost căsătorită, dar nu s-a întâmplat nici atunci, şi acum ne dorim foarte mult. Noi suntem foarte legaţi şi sinceri cu noi, da ne dorim un copil foarte mult, sperăm să se întâmple”, mărturiseşte vedeta.

Detaliind despre ceea ce înseamnă familia pentru ea, actriţa spune că nu este vorba neapărat despre căsătorie. „Pentru mine familia nu înseamnă neapărat căsătorie, este ceea ce trăiesc eu acum cu iubitul meu, noi suntem o familie deja, chiar dacă nu am semnat actele. Mi-aş dori să se întâmple, aş fi ipocrită să zic că nu, dar nu grăbesc lucrurile în sensul acesta. Pentru mine familia e relaţia din doi oameni, sprijinul pe care şi-l oferă, încrederea, respectul, dragostea, e mai presus de o prietenie, pentru mine asta înseamnă căsnicia, nu neapărat că ne-am legat cu nişte acte şi eu stau la cratiţă şi el munceşte şi aduce bani în casă”, povesteşte Diana Dumitrescu.

Actriţa vorbeşte cu sinceritate ş despre iubirea din viaţa ei. „Alin este un bărbat special şi mă surprinde în fiecare zi, pentru descopăr la el, lucruri noi, răbdarea lui, puterea lui de înţelegere, dragostea pe care mi-o oferă, în fiecare zi vine altfel, nu se repetă. La noi zilele nu sunt niciodată la fel. Ne potrivim perfect, este varianta mea masculină”, adaugă vedeta.

Diana Dumitrescu, care a cerut un test de sarcină la „Ferma vedetelor”, spune că relaţia cu partenerul ei este una perfectă. „Nu toţi bărbaţii îţi suportă toanele. El mă ia aşa ca pe un copil când am toane. Ca orice femeie am şi eu toane, mai am momente în care mă trezesc aşa şi nu am chef, şi atunci el face gesturi mici: îmi aduce cafeaua, mă ia în braţe şi na îmi trece, n-ai cum. Îmi aduce flori tot timpul”, afirmă actiţa.

Sursă: www.libertatea.ro

https://www.libertatea.ro/entertainment/diana-dumitrescu-se-pregateste-sa-devina-mama-2184669

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×