Dezvăluiri din interiorul Asia Express 3. Florin Ristei, declaraţii despre ce se întâmplă în ultimul sezon

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 10:27
Dezvăluiri din interiorul Asia Express 3. Florin Ristei, declaraţii despre ce se întâmplă în ultimul sezon GALERIE FOTO
Florin Ristei a participat la ediția a treia a show-ului Asia Express. Sursa foto - facebook

Au apărut deja dezvăluiri din interiorul Asia Express 3.  Unul dintre participanți, Florin Ristei s-a întors deja și spune că a trecut la mustață pe lângă o adevărată nenorocire. La puțin timp distanță de la plecarea lui, țara a fost lovită de un seism puternic.

Dezvăluiri din interiorul Asia Express 3

„După ce am plecat noi, în Filipine a fost un cutremur de 6,8. Am avut noroc”, a declarat artistul la Neatza cu Răzvan și Dani. Florin Ristei a acceptat provocarea alături de fratele lui. Aceștia au spus DA și par să nu regrete nicio secundă a experienței.

„Filipine e chiar user friendly. A fost colonie spaniolă 400 de ani, apoi au venit americanii. Oamenii vorbesc limba engleză. Tot ce pot să spun este că e mai real decât e la televizor.

Florin Ristei, declaraţii despre ce se întâmplă în ultimul sezon

Voi o să vedeți montat, dar noi filmam câte 14 ore, de dimineață până la nouă seara. Noi doi și cameramanul. Două ore jumate nu ne-a luat nimeni cu mașina, la un moment dat….îți vine să faci orice.

Te gândești poate e de la ochelari, poate e de la șapcă, poate de la geantă, poate de la frate…”, a povestit Florin Ristei despre cum a decurs aventura Asia Express. Artistul recunoaște că a fost un avantaj faptul că l-a avut alături pe fratele lui.

„E un mare plus. La noi, care zice primul ceva, facem ca el. Nu există cocoșisme din astea. Mă rog, frati-miu îmi mai dădea și câte un capac din când în când. Ne-am suprins unul pe altul.

Eu, care sunt cel mai agitat, eram ală calm la probe și urlam la el: Calm! Calm!”, a mai povestit artistul care n-ar spune acum nu unei experințe pe Insula Iubirii.

„I-am zis Ginei la un moment dat că, pentru unele echipe, poate întreba: „Ați venit împreună. Cum plecați?” (n.r. replica deja celebră a lui Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii)

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei careparticipă sezonul acesta în Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×