El este fratele lui Florin Ristei, alături de care va concura la Asia Express. Cei doi au colaborat la mai multe proiecte

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/10/2019, 15:42
El este fratele lui Florin Ristei, alături de care va concura la Asia Express. Cei doi au colaborat la mai multe proiecte GALERIE FOTO
Florin Ristei participă la Asia Express alături de fratele său, Dan. Sursa foto: a1.ro

Pregătirile pentru sezonul cu numărul trei al emisiunii Asia Express de la Antena 1 sunt în toi, iar reprezentanții postului trustului Intact promit noi peripeții inedite, dar și o luptă ca niciodată, judecând după vedetele intrate în concurs , printre care se numără Alex Velea, Mario Fresh, Nico, dar și Florin Ristei. Întrucât este vorba despre o competiție pe echipe, cunoscutul artist și prezentator TV îl va avea alături în permanență pe fratele său mai mare.

Cine este Dan, fratele lui Florin Ristei

În vârstă de 42 de ani, Dan Ristei a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care se știu foarte puține lucruri în legătură cu viața lui personală. Dacă Florin se află în atenția publică de la o vârstă fragedă, când făcea parte din trupa Amicii, fratele său a lucrat ca operator și editor video chiar la Antena 1, iar acum deține propria companie de producție. Nu se află, însă, la prima apariție publică alături de fostul solist al trupei Marfar, cei doi participând în urmă cu patru ani la Te cunosc de undeva. În plus, Dan a cochetat pentru o scurtă vreme cu muzica și chiar avea de gând să urmeze Conservatorul, la sugestia mamei sale.

Mama a vrut să urmeze Conservatorul, dar pe vremea lor muzica nu îți asigura neapărat un venit. Ea știe să cânte la pian, la acordeon, dar s-a făcut profesoară. Fratele meu a început cu chitara încă de mic, el m-a ajutat să învăț. El cântă foarte bine, a fost și pe scenă cu mine la „Te cunosc de undeva’! Bunica mea a cântat muzică populară cu Filarmonica, iar tata este un bun dansator! (…) La noi talentul se moștenește din familie și aș vrea să îl mai aduc pe fratele meu la niște cântări. El a fost tot timpul omul din spatele camerelor, eu eram ăla mic și cu tupeu”, povestea Florin Ristei despre fratele său, în urmă cu ceva timp.

Dan Ristei este cu 10 ani mai în vârstă ca fratele său, Florin. Sursa foto: Facebook
Dan Ristei este cu 10 ani mai în vârstă ca fratele său, Florin. Sursa foto: Facebook

Florin Ristei și fratele său, gata de marea aventură Asia Express

Sunt convins că experiența Asia Express va fi cea mai tare de până acum pentru amândoi. În primul rând, cred că avem avantaj, fiind frați, pentru că avem una dintre cele mai mișto relații dintre 2 oameni.  Suntem amândoi competitivi și sunt convins că ne vom descurca în orice probă, fie ea fizică sau de îndemanare.

Cu dorul de casă să vedem cum stăm… La frate-meu o să fie greu, fiindcă stă departe de familie și de pitica lui de 2 ani, iar la mine va fi greu fără muzică. Dar iau o chitară sau o muzicuță cu noi, să vă arăt cât de bine cântă și frate-meu. În rest, ne vedem, sper, în finală”, a spus Florin Ristei, înainte de a porni în aventura Asia Express, alături de fratele său mai mare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×