Dezvăluiri din culisele Asia Express. Unde au dormit, de fapt, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
25/04/2020, 22:18
Dezvăluiri din culisele Asia Express. Unde au dormit, de fapt, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan
Dezvăluiri din culisele Asia Express. Unde au dormit, de fapt, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, fostele concurente de la Asia Express,  au dezvăluit unde dormeau, atunci când camerele de filmat se opreau. Cele două au îndurat condiții grele în competiție, dar au strâns din dinți și au mers mai departe.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, dezvăluiri din Asia Express

Asia Express – Drumul Comorilor a fost o competiție strânsă în care doar cei puternici și 100% determinați au putut să meargă mai departe și să ajungă în finală.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan s-au numărat pentru concurenții care nu s-au cramponat din pricina condițiilor grele, ba mai mult, s-au descurcat de minune în cel mai dur reality-show și au dus în spate probe greu de parcurs.

Au dormit în locurile pe care le găseau

Toate probele au fost grele și, de fiecare dată, încercau să dea ce au mai bun pentru a se menține în cursă, alături de ceilalți concurenți. Dar, pe lângă probe, dar cel mai discutat subiect a fost legat de locurile în care dormeau în realitate.

În cazul celor două, acestea au dormit exact în locurile pe care reușeau să le găsească și niciodată nu au apelat la cortul pe care fiecare echipă îl avea pus la dispoziție, în caz de nevoie. Depindeau întotdeauna de localnici.

”Nici mie nu-mi vine sa cred atunci când mă gândesc. A fost o lună jumătate în care am stat fără bani, fără telefon, fără cazare. Efectiv depindeam de ceea ce înseamnă localnici. Și mi s-a părut foarte ”cool”.

„Totuși, în toată această perioadă de timp, cât am stat noi, o lună jumătate, am găsit, și sunt convisă că a fost cazul tuturor concurenților, cazare în fiecare seară”.
„Nu a fost cazul să deschidem cortul, să dormim în cort.”, a scris Alina Ceușan pe blogul său.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×