Dezvăluiri despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol: „Le este bine împreună”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
02/12/2018, 20:19
Dezvăluiri despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol: „Le este bine împreună” GALERIE FOTO
Gina Pistol, zâmbind la un concert al iubitului său, Smiley

Cătălin Scărlătescu, un bun prieten al Ginei Pistol, a făcut dezvăluiri despre relaţia blondinei cu Smiley. Charismaticul bucătar de la emisiunea „Chefi la cuţite” a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăieşte colega sa de platou cu artistul.

„Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol

Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important.

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu
Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu

Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Şi Smiley vorbea recent despre sentimentele pe care le nutreşte faţă de iubita sa, Gina Pistol, însă fără să-i redea numele acesteia, pentru că cei doi s-au străduit încă de la începutul relaţiei să vorbească deschis despre ce se întâmplă între ei: „Păi am fost la Capătul Pământului cu o fată. Serios! E în Portugalia și se numeste Cabo da Roca.

M-am prezentat la întâlnire în numele iubirii. Nu cred că am făcut lucruri mari. În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”, declara Smiley în urmă cu câteva luni.

Chiar dacă se iubesc, cei doi nu se gândesc încă la unirea destinelor: ”Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni televizate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×