Detalii despre trecutul lui Mircea Badea! Cu cine s-a iubit înainte de Carmen Brumă. FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/04/2019, 19:15
Detalii despre trecutul lui Mircea Badea! Cu cine s-a iubit înainte de Carmen Brumă. FOTO GALERIE FOTO
Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă?

Mulți știu iubirea puternică dintre Mircea Badea și frumoasa Carmen Brumă. Controversatul jurnalist s-a oprit la aleasa inimii, dar, până să o găsească, s-a iubit cu foc alături de alte frumuseți ale vremii. Badea se poate lăuda acum cu o relație de excepție, relație din care s-a născut și băiețelul său. Iată cum a decurs viața amoroasă a sa înainte ca Brumă să-i fure inima!

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă?

Mircea Badea are o relație de mai bine de 18 ani alături de Carmen Brumă. Cei doi se bucură de o viață de familie care pare perfectă și liniștită alături de micuțul lor.Înainte ca Badea să o găsească pe Carmen, a avut parte de alte frumuseți care au crezut că îi pot fura definitiv inima.

Mircea Badea a avut două relații serioase înainte de a forma un cuplu cu Carmen Brumă. Fosta iubită a sa este Diana Duhanov. Aceasta este acum directorul unei bănci, este mama unei fetițe și este căsătorită cu un hairstilyst. Cei doi au format un cuplu între anii 1995-2002. Presa tabloidă de atunci susținea că a fost prima relație a lui Mircea Badea.

Diana Duhanov, fosta iubită a lui Mircea Badea
Diana Duhanov, fosta iubită a lui Mircea Badea

„Nu ne-am propus să fim pe viață împreună”

„Nu știu cum am reușit. Nici nu ne-am propus. Cred că a contat și lucrul acesta. Am zis: Nu ne-am propus să fim pe viață, să facem un copil, ci pur și simplu am trăit în mod firesc ce ni s-a întâmplat. E adevărat, am trăit doar noi doi, am încercat să ținem terții cât mai departe și uite unde am ajuns.

Cred că e important să existe de la început o potriveală normală, firească, nu cea impusă, în care tu o forțezi. Tu știi că lui îi place fotbalul și atunci te prefaci: Dacă ai făcut chestia asta, la un moment dat nu o să mai meargă pentru că ție nu îți place fotbalul. La noi nu a fost nevoie, noi nu ne-am prefăcut, au existat lucrurile în mod natural, neforțate și de aici am lucrat, restul e negociere”, a mărturisit Carmen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×