Detalii despre trecutul lui Mircea Badea! Cu cine s-a iubit înainte de Carmen Brumă. FOTO

Raluca Ogaru  Ana Chivu  
înStiri mondene
27/04/2019, 19:15
Detalii despre trecutul lui Mircea Badea! Cu cine s-a iubit înainte de Carmen Brumă. FOTOGALERIE FOTO
Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă?

Mulți știu iubirea puternică dintre Mircea Badea și frumoasa Carmen Brumă. Controversatul jurnalist s-a oprit la aleasa inimii, dar, până să o găsească, s-a iubit cu foc alături de alte frumuseți ale vremii. Badea se poate lăuda acum cu o relație de excepție, relație din care s-a născut și băiețelul său. Iată cum a decurs viața amoroasă a sa înainte ca Brumă să-i fure inima!

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă?

Mircea Badea are o relație de mai bine de 18 ani alături de Carmen Brumă. Cei doi se bucură de o viață de familie care pare perfectă și liniștită alături de micuțul lor.Înainte ca Badea să o găsească pe Carmen, a avut parte de alte frumuseți care au crezut că îi pot fura definitiv inima.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mircea Badea a avut două relații serioase înainte de a forma un cuplu cu Carmen Brumă. Fosta iubită a sa este Diana Duhanov. Aceasta este acum directorul unei bănci, este mama unei fetițe și este căsătorită cu un hairstilyst. Cei doi au format un cuplu între anii 1995-2002. Presa tabloidă de atunci susținea că a fost prima relație a lui Mircea Badea.

Diana Duhanov, fosta iubită a lui Mircea Badea
Diana Duhanov, fosta iubită a lui Mircea Badea

„Nu ne-am propus să fim pe viață împreună”

„Nu știu cum am reușit. Nici nu ne-am propus. Cred că a contat și lucrul acesta. Am zis: Nu ne-am propus să fim pe viață, să facem un copil, ci pur și simplu am trăit în mod firesc ce ni s-a întâmplat. E adevărat, am trăit doar noi doi, am încercat să ținem terții cât mai departe și uite unde am ajuns.

Cred că e important să existe de la început o potriveală normală, firească, nu cea impusă, în care tu o forțezi. Tu știi că lui îi place fotbalul și atunci te prefaci: Dacă ai făcut chestia asta, la un moment dat nu o să mai meargă pentru că ție nu îți place fotbalul. La noi nu a fost nevoie, noi nu ne-am prefăcut, au existat lucrurile în mod natural, neforțate și de aici am lucrat, restul e negociere”, a mărturisit Carmen.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×