Carmen Burmă și Mircea Badea, în vacanță, în America! Cum s-a pozat pe plajă. FOTO

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/04/2019, 12:13
Carmen Burmă și Mircea Badea, în vacanță, în America! Cum s-a pozat pe plajă. FOTO GALERIE FOTO
Carmen Burmă și Mircea Badea, în vacanță, în America!

Carmen Brumă și Mircea Badea au profitat din plin de vacanța din America. Cei doi au vizitat numeroase puncte turistice, dar s-au relaxat și la mare și soare, loc în care fosta realizatoare de televiziune și-a putut etala trupul fără greșeală în costum de baie.

Carmen Brumă și Mircea Badea au fost în vacanță, în America

Îmbrăcată toată în roșu, într-un costum format din două piese, a atras toate privirile cu silueta și formele perfecte la care lucrează de mulți ani. „Prima mea baie în ocean s-a terminat foarte repede?! După ce m-au desprins cu dalta de pe nisip, m-am plimbat pe Venice Beach”, a spus Carmen Brumă. Pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce este nou în viața ei, fosta asistentă TV a postat câteva fotografii din vacanța sa. În josul lor, admiratorii ei i-au apreciat apariția, complimentând-o prin: „Super corp”, „Cu poți fi așa de frumoasă?”, „Etalon în orice!’, ” Sexy”, „Superbă”, „Ești foarte frumoasă și sexy”.

Vedeta este cunoscută drept o persoană interesată de sănătatea și aspectul său, reușind chiar să lanseze două cărți legate de acest aspect. Oamenii îi cer adesea sfaturi în materie de nutriție și sport, însă există și oameni care îi blamează stilul de viață, considerându-l o înfrânare fără margini. „Da, dar oamenii trebuie să înțeleagă că totul e o chestiune de alegere. Nu poți să mănânci orice, oricând și oricât și, în același timp, să ai un corp de care să fii mândru. Sunt foarte puțini cei norocoși și dacă sunt norocoși, sunt pe o perioadă scurtă de timp. Așa că trebuie să alegi, e o chestiune de alegere”, a spus Carmen Brumă într-un interviu pentru csid.ro.

Carmen Burmă și Mircea Badea, în vacanță, în America! Cum s-a pozat pe plajă. FOTO
Carmen Brumă a întors toate privirile pe Venice Beach

”Eu sunt un fan declarat a mișcării făcute acasă”

Cât despre tipul de mișcare pe care îl preferă, vedeta spune că preferă să facă totul acasă ori să alerge prin parc, ceea ce îndeamnă oamenii la sport, chiar dacă nu au o condiție financiară bună, neputând să își plătească un antrenor personal.

„Eu sunt un fan declarat a mişcării făcute acasă pentru că mi se pare o metodă foarte eficientă, foarte puţin costisitoare, care necesită foarte puţin timp şi care este accesibilă tuturor. Asta nu înseamnă că nu mai pun piciorul într-o sală, dar lucrul ăsta se întâmplă destul de rar, în special în week-end”, a explicat Carmen Brumă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×