Carmen Brumă, val de reacții, după ce a postat o poză îndrăzneață! Ce i s-a reproșat iubitei lui Mircea Badea

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/03/2019, 10:00
Carmen Brumă, val de reacții, după ce a postat o poză îndrăzneață! Ce i s-a reproșat iubitei lui Mircea Badea GALERIE FOTO
Carmen Bruma a poizat în lenjerie intima

Carmen Brumă arată senzațional la 41 de ani și nu se sfiește să o arate! Frumoasa vedetă a pozat extrem de provocator la ultima ședință foto, când a ales să îmbrace doar o lenjerie intimă albă! Cu siguranță și iubitul ei, Mircea Badea, a fost înștiințat de ședința foto pentru care și-a dat acordul.

Carmen Brumă i-a înnebunit pe internauți după ce a pozat în lenjerie intima

Carmen Brumă însă s-a lovit de criticile multor internauți, nemulțumiți de gestul frumoasei vedete, nu se știe din ce cauză. Aceștia au postat comentarii care i-au atras atenția vedetei. Carmen Brumă chiar le-a răspuns contestatarilor săi într-un stil ironic, dar foarte amuzant.

Deranjată de cum au perceput-o internauții pentru că a făcut o ședință foto în lenjerie intimă, iubita lui Mircea Badea a dat replica pe Instagram într-o manieră ironică: „Am pus poza asta pe Facebook și ce să vezi, măi nene! Numai vestale vexate de atâta nuditate, taman pe pagina mea de contabilă cunoscută publicului larg pentru rigoarea cu care promovez acoperirea organismului! Fac experimentul si pe Instagram”.

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna de 18 ani

Carmen Brumă a spus de ce nu se mărită cu Mircea Badea

Vedeta a fost protagonista unei şedinţe foto de senzație, provocare pe care a acceptat-o din partea revistei Ghidul Miresei. Ea s-a lăsat pozată în lenjerie intimă pentru viitoarele mirese. Shooting-ul a avut loc după ce în urmă cu un an, iubita lui Mircea Badea a îmbrăcat rochia de mireasă într-un pictorial pentru aceeași revistă. “Trebuie să arăți bine și după ce dai jos rochia de mireasă…”, a spus Carmen în timpul ședinței foto.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de 18 ani, iar de patru ani sunt și părinți. Cei doi refuză însă să se căsătorească. carmen Brumă a venit cu o explicație foarte șocantă!

”De 7-8 ani tot aud întrebara asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami” – a declarat iubita lui Mircea Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×