Carmen Brumă, fără ruşine! Imaginile cu soţia lui Mircea Badea care au făcut furori

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 14:46
Carmen Brumă, fără ruşine! Imaginile cu soţia lui Mircea Badea care au făcut furori GALERIE FOTO
Carmen Brumă s-a pozat fără rușine

Carmen Brumă este în top 10 vedete din Româniia care reprezintă o inspirație pentru orice om, însă, de această dată, soția lui Mircea Badea a făcut furori prin gestul său de a se poza, fără pic de rușine, în pat, purtând doar lenjerie intimă.

Însă, în ciuda faptului că are curajul de a se lăsa surprinsă așa, este criticată aspru pentru pozele fierbinți pe care le scapă pe internet, numite chiar indicente de unii. În vârstă de 41 de ani, Carmen Brumă nu ar avea de ce să se sfiască în a poza în asemenea fel, dat fiind faptul că arată extraordinar, merge constant la sală și are grijă de alimentația ei.

Carmen Brumă s-a pozat fără rușine!

Dar, când alege să posteze fotografii în care este mai puțin îmbrăcată, de obicei stârnește doar reacții numeroase, în schimb, de această dată, a stârnit și curiozitatea fanilor. Aceștia l-au adus în discuție pe soțul vedetei, Mircea Badea. Cârcotașii s-au gândit că prezentatorul de televiziune s-ar enerva când va vedea imaginea.

Carmen Brumă, fără ruşine! Imaginile cu soţia lui Mircea Badea care au făcut furori
Poza controverstă postată de soția lui Mircea Badea

Cât despre faptul că aceasta ar deține un secret pe care îl ține ascuns pentru a arăta atât de bine, Carmen Brumă spune că nu există așa ceva. „Nu e niciun secret. Sunt disciplinată şi mi se pare o chestiune de bun simţ să ai grijă de corpul tău. Nu fac nimic ieşit din comun. Mănânc echilibrat şi cât pot de sănătos, fac în mod constant mişcare, iau suplimente alimentare de calitate”, a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Carmen Brumă, fără ruşine! Imaginile cu soţia lui Mircea Badea care au făcut furori
În vârstă de 41 de ani, Carmen Brumă arată impresionant

De asemenea, fosta prezentatoare a spus că stilul de viață pe care îl are a ajutat-o și după naștere, revenindu-și la forma inițiată în 10 săptămâni. „Revenirea mea rapidă după naştere, care a durat 10 săptămâni, mai exact, s-a datorat mai multor factori. Au contat conduita mea din timpul sarcinii, mişcarea şi alimentaţia, naşterea naturală, stilul meu de viaţă anterior sarcinii şi abia apoi genele”, a povestit Carmen Brumă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×