Carmen Brumă nu vrea să se mărite cu Mircea Badea: ”Pe copertă sunt foarte măritabilă!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 13:26
Carmen Brumă nu vrea să se mărite cu Mircea Badea: ”Pe copertă sunt foarte măritabilă!” GALERIE FOTO
Carmen Brumă, declarații despre căsătoria cu Mircea Badea

Carmen Brumă a oferit detalii despre un subiect sensibil și extrem de dezbătut în nenumărate apariții ale acesteia, despre căsătoria cu Mircea Badea. Antrenoarea se iubește de multă vreme cu controversatul jurnalist, dar nu au simțit până acum că le-ar aduce vreun beneficiu o posibilă căsătorie. În acest context, aceștia și-au făcut o familie fără acte și s-au bucurat de liniștea și frumusețea căminului lor.

Carmen Brumă, detalii despre o posibilă căsătorie cu Mircea Badea

Carmen Brumă a declarat în câteva interviuri despre căsătoria cu Mircea Badea care nu s-a înfăptuit până acum. Gurile rele i-au blamat pentru că au deja un copil, iar că lucrurile între ei nu au mers ca la carte, dar celor doi nu le-a păsat. Acum, Carmen Brumă a afirmat că poate acum este momentul pentru a clarifica totul despre unirea în fața ofițerului stării civile și în fața Domnului. „Acum e momentul s-o fac, tocmai pentru că nu mă mai crede nimeni!

El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu „biata Brumă”. E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, a declarat Carmen Brumă despre situația extrem de discutată dintre ea și jurnalistul de la ”În Gura presei”.

 Carmen Brumă, despre căsătoria cu Mircea Badea
Carmen Brumă, despre căsătoria cu Mircea Badea

Carmen Brumă, mărturii despre relația cu tatăl copilului său

„De 7-8 ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nunta? Dupa 400 de pupături îți cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodata nu ne-am facut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuți să fie monogami”, a declarat Carmen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×