De ce nu vrea Carmen Brumă să se mărite cu Mircea Badea: ”M-a cerut de multe ori!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 11:30
De ce nu vrea Carmen Brumă să se mărite cu Mircea Badea: ”M-a cerut de multe ori!” GALERIE FOTO

Enigma este pe cale să se elucideze! De ce nu vrea Carmen Brumă să se mărite cu Mircea Badea? După douăzeci de ani de concubinaj cu celebrul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin .  Motivul este unul cât se poate de simplu: îi place constanța și în viața personală, cât și în cea profesională. Cu toate acestea, acest act al căsătoriei nu reprezintă o prioritate pentru partenera de viață a acestuia.

Deși este pasionată de sport Carmen preferă o alimentație sănătoasă, astfel încât a reușit performanța de a slăbi 40 de kilograme. În ceea ce privește relația sa cu Mircea, Carmen a explicat:   “Da, Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit”.

Carmen Brumă, despre nunta cu Mircea Badea: “Cred că ar fi o una restrânsă şi fără multe formalităţi”

Cei doi au împreună un fiu, pe Vlăduţ, în vârstă de 4 ani. Cei doi  au decis ca băieţelul să rămână unicul lor copil. Carmen Brumă și-a început cariera în televiziune în 1999 la postul Antena 1, odată cu emisiunea Tele Euro Bingo Show. A mai colaborat și cu alte emisiuni, printre care se numără “Dimineți La Tine”, “Totul va fi” sau “Noaptea târziu cu Mircea Badea”.

Carmen Bruma, despre relația cu Mircea Badea

S-a mutat la Realitatea tv în 2002, devenind prezentatoare, alături de Adina Halas la emisiunea “Trezirea la realitatea cu Adina si Carmen”. Pe lângă emisiunea cu Adina a mai prezentat și “7 Arte”, “Tendințe”, “Trezirea bruscă la realitatea”. A ajuns să prezinte știrile din sport la realitatea în 2004, prezentând în același timp și emisiunea “Kilocruciada”. Pe lângă cariera din televiziune, mai colaborează și cu presa scrisă, având o rubrică săptămânală “O brumă de mișcare” în revista “Taifasuri” și este editorialist la revista “J’adore”. Carmen a scos  și o carte despre dietă și nutriție și planifică să scoată o alta despre sport.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×