Carmen Brumă, doar în lenjerie intimă! Cum a pozat soția lui Mircea Badea FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 10:27
Carmen Brumă, doar în lenjerie intimă! Cum a pozat soția lui Mircea Badea FOTO GALERIE FOTO
Carmen Brumă, pictorial incendiar doar în lenjerie intimă

Carmen Brumă a făcut primul pictorial în lenjerie intimă. Soția lui Mircea Badea este cunoscută pentru faptul că se implică în diferite proiecte legate de problema multor mirese: slăbitul înainte de nuntă.

Cu un an în urmă, Carmen a îmbăcat rochia de mireasă într-un pictorial pentru revista Ghidul Miresei, iar acum a acceptat propunerea unui pictorial în desuuri albe pentru mireasă. Invitată în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, fosta asistentă de televiziune a spus motivul pentru care a acceptat această propunere.

Carmen Brumă a pozat doar în lenjerie intimă

„Eu am pozat de foarte multe ori în costum de baie. E adevărat că niciodată nu am abordat genul acesta de lenjerie intimă, iar contextul pe care mi l-au propus este foarte decent. Vulgaritatea nu are legătură cu suprafața de piele dezgolită. Pozele pe care le-am făcut eu sunt decente, rafinate, feminine”, a spus Carmen Brumă.

Carmen Brumă, doar în lenjerie intimă! Cum a pozat soția lui Mircea Badea FOTO
După ce vedeta a pozat acum un an în rochie de mireasă, acum a acceptat propunerea unui pictorial incendiar în desuuri albe

De asemenea, vedeta a vorbit și despre experiența de a poza în acestă ipostază. „A fost o experiență foarte placută și reușită din punctul meu de vedere, așa cum este orice ședință foto pe care o faci cu o echipă profesionistă, cu care stabilești de la bun început un concept și niște limite.

Carmen Brumă, doar în lenjerie intimă! Cum a pozat soția lui Mircea Badea FOTO
„Pozele pe care le-am făcut eu sunt decente, rafinate, feminine”

Acest pictorial este un preambul al următorului meu program care sper că va fi lansat în primăvară și care se adresează femeilor ce vor să arate bine și atunci când își dau rochia jos și se îmbracă în costum de baie sau lenjerie intimă”, a povestit Carmen Brumă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×