Carmen Brumă, despre drama vieții sale: „Am intrat în depresie!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/11/2018, 14:56
Carmen Brumă, despre drama vieții sale: „Am intrat în depresie!” GALERIE FOTO
Carmen Brumă a povestit recent despre drama vieții sale care a făcut-o să intre în depresie

Carmen Brumă a mărturisit recent drama neștiută de nimeni, dramă care a făcut-o să intre în depresie. Se pare că din cauza problemei peste care a trecut, aceasta s-a îngrășat 30 de kilograme.

Toată lumea o cunoaște ca fiind mai mult decât atentă la aspectul fizic, dat fiind faptul că acum și ajută alte femei să ajungă la forma dorită. Acum arată fantastic, dar în momentul critic prin care a trecut, Carmen Brumă nu putea fi invidiată de tinerele care îi sunt fane acum.

Carmen Brumă, poveste neștiută despre drama vieții sale

Carmen Brumă formează un cuplu longeviv alături de controversatul jurnalist, Mircea Badea. Din iubirea celor doi s-a născut Vlad, băiețelul lor. Viața celor doi pare liniștită, mai ales că au decis de multă vreme ca povestea de dragoste să fie ținută departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, se pare că trecutul lui Carmen nu a fost atât de frumos și liniștit pe cum ar crede unii. Aceasta s-a confruntat cu o depresie care i-a adus 30 de kilograme în plus, fără să-și dea seama. Iată care a fost refugiul vedetei, dar și cum a reușit să treacă peste toate acestea!

„Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiut că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi. M-am înfometat şi apoi am ţinut dietă. Apoi am încercat să învăţ şi să văd ce pot să fac să slăbesc. Dacă vedeam într-o vitrină prăjituri sau ciocolată îmi dădeau lacrimile pentru că nu aveam voie să mănânc”, a declarat Carmen Brumă într-un intervin din cadrul Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×