Detalii cutremurătoare despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași! Cei doi erau fugiți din plasament

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 18:30
Detalii cutremurătoare despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași! Cei doi erau fugiți din plasament GALERIE FOTO
Cei doi copii au fost abuzați de un pedofil. Sursa foto - facebook

Detalii cutremurătoare despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași ies la iveală. Conform informațiilor, ambii copii aveau probleme de comportament și nu era prima dată când fugeau de la centrul de plasament, respectiv familia de plasament. Chiar Alina Popa, directorul adjunct de la Protecția Copilului, a precizat acest lucru la Antena 3. Femeia spune că cei doi aproape că aveau un obicei din a fugi din plasament.

Detalii cutremurătoare despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași!

”Ambii copii au fost găsiți pe raza județului Călărași. Unul dintre ei se afla într-un centru de primire în regim de urgență și era fugit din acest centru cu aproximativ o lună de zile în urmă. Fuga lui a fost sesizată imediat, așa cum prevăd procedurile. Este vorba despre minorul de 13 ani. Până la acest moment poliția a desfășurat căutările.

În cursul zilei de ieri ne-au adus la cunoștință că au identificat minorul pe raza județului Călărași. Acest minor a mai fugit și în alte dăți. S-a întors și singur, dar în alte situații, poliția a adus copilul înapoi. El mergea la școală, dar nu cum merg copiii obișnuiți. E un copil cu probleme. Băiatul a fost abandonat la vârsta de trei ani.

Cei doi erau fugiți din plasament

Copilul era consiliat psihologic. Minorul de 16 ani era în cadrul unei familii de plasament și el avea tipul acesta de comportament problematică. El nu avea o perioadă îndelungată de când a dispărut. Poliția fusese sesizată. El mai pleca de la familie. În cazul lui, poliția l-a adus acasă. De asemenea, a fost dus la consiliere psihologică.

El dispărea în jurul casei, tot pe undeva prin Sectorul 2”, a spus Alina Popa, director adjunct Protecția Copilului atunci când a fost chestionată despre cei doi copii care au fost abuzați de pedofilul din Călărași.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×