Doctorița care a ridicat un centru de copii locuiește într-o garsonieră

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/11/2018, 21:54
Doctorița care a ridicat un centru de copii locuiește într-o garsonieră
O doctoriță a deschis un centru pentru copii, deși aceasta locuiește într-o garsonieră!

O doctoriță din Vrancea a făcut un gest excepțional pentru copilași. Femeia a înființat un centru pentru „copiii nimănui”. Din păcate, aceasta a învățat chiar pe pielea ei cum este să nu ai pe nimeni și să nu ai parte măcar de strictul necesar.

Cadrul medical și-a propus ca după ce va putea să se pună si ngură pe picioare, să facă ceva pentru a-i ajuta pe copiii care nu au o viață bună. Într-o țară unde sunt mai puțini bani alocați pentru copiii din plasamente, aceasta a decis să facă ea un pas spre mai bine, așa că a pus bazele unui centru.

O doctoriță care locuiește într-o garsonieră a înființat un centru de copii

Îngerul copiilor din centru pe care tocmai l-a pus pe picioare a devenit o doctoriță. Aceasta este dedicată în totalitate căminului copilului și familiei.  Aceasta nu așteaptă nimic în schimbul bunătății sale fără margini, zâmbetele sunt de ajuns. „Drept să vă spun nici nu mi-am imaginat că o să construiesc o asemenea clădire, dar todeauna, aș vrea să înţelegeţi că vorbesc din inimă şi să nu credeţi că sunt ipocrită. Mereu când fac ceva mă raportez la divinitate, eu sub taina spovedaniei chiar am făcut un legământ cu Dumnezeu, dacă pot să identific oameni care au nevoie de mine cu bănuţii pe care eu îi câştig o să fac lucrul acesta.

Femeia îşi aduce aminte de momentele mai grele, când banii, şi aşa puţini, strânşi din salariul ei, se terminau repede. Când se plimbă prin camerele frumos aranjate, aproape că nici nu îi vine să creadă că după opt ani de muncă a reuşit”, a declarat Ionica Popescu, psiholog. „A fost persoana care a renunţat chiar la confortul propriu să poată construi acest centru, noi o sprijinim moral, că material nu avem cum, că fiecare cu treburile noastre şi pe plan profesonal când va fi nevoie dumneaei o să ne ajute şi noi pe dumneaei”, a mai declarat desprre această inițiativă Violeta David, medic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×