Descoperirea inedită a unei femei din Marea Britanie! Planta pe care a udat-o cu sfințenie timp de doi ani era, de fapt, falsă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2020, 16:37
Descoperirea inedită a unei femei din Marea Britanie! Planta pe care a udat-o  cu sfințenie timp de doi ani era, de fapt, falsă
O femeie din Marea Britanie a descoperit după doi ani că planta sa este, de fapt, din plastic. Sursa foto: Facebook

Când vine vorba despre înfrumusețarea locuinței, plantele pot fi „accesoriile” cele mai potrivite, datorită faptului că sporesc durata de viață a fericiților „posesori”, după cum s-a demonstrat științific și oferă un mediu pe cât de relaxant, pe atât de atrăgător din punct de vedere estetic. În goana după cele mai frumoase aranjamente florale, trebuie să fim foarte atenți la produsele artificiale care au ajuns să le imite aproape la perfecție pe cele reale.

O femeie din Marea Britanie a udat timp de doi ani planta din locuință, fără să știe că este falsă

Printr-o astfel de pățanie a trecut Caelie Wilkes, o  femeie din Marea Britanie, care a descoperit abia după doi ani că starea ireproșabilă în care se afla planta sa nu ținea absolut deloc de îngrijirea și devotamentul pe care i le-a oferit în tot acest timp. Tânăra a descoperit că suculenta sa este, de fapt, din plastic și a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, dezvăluind că se simte mințită.

Am îngrijit-o atâta timp și am făcut tot ce mi-a stat în putință să o păstrez în perfect stare, când, de fapt, ea (n.r. planta respectivă) era din plastic.

Cum de nu mi-am dat seama până acum? Simt că am trăit o minciună în toți acești ani”, a scris britanica într-un grup ai iubitorilor de plante indoor.

Nu este singura persoană indusă în eroare de plantele artificiale

Sinceritatea femeii le-a convins și pe alte iubitoare de plante să recunoască faptul că se numără la rândul lor printre „victimele” unor astfel de confuzii. De altfel, plantele din plastic le imită atât de bine pe cele naturale, încât este aproape imposibil să faci diferența.

Prietena mea omoară mereu plantele de la birou pentru că nu le udă așa cum trebuie. Până când m-am hotărât să le înlocuiesc cu unele artificiale. Nici acum nu a sesizat diferențele. Poate ar trebui să-i spun”, a scris una dintre persoanele înscrise în acel grup, în vreme ce alta a povestit o întâmplare care a produs amuzamentul întregii familii.

Tatăl meu a udat una dintre plantele mamei timp de  un an și a murit neștiind că era, de fapt, falsă. Am râs pe săturate. Pun pariu că și mama s-a distrat pe cinste acolo unde este acum”, a transmis aceasta într-un comentariu pe grupul de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×