Laura Cosoi face nuntă de prinţesă cu buget de CENUŞĂREASĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/08/2015, 16:18
Laura Cosoi face nuntă de prinţesă cu buget de CENUŞĂREASĂ

Săptămână cu emoţii pentru Laura Cosoi care sâmbătă se va căsători cu iubitul ei, Cosmin Curticăpean. După doi ani de amor nebun şi nici jumătate de an de când Cosmin a lansat marea întrebare, Laura Cosoi şi logodnicul ei vor merge, sâmbătă, la altar. Şi cum ambii miri au o mulţime de rude pe care ar vrea să le aibă aproape, dar şi mai mulţi prieteni, singura soluţie convenabilă a fost să facă două petreceri de nuntă!

Una se va ţine la Târgu Mureş, oraşul natal al mirelui, dar prima va avea loc sâmbătă, într-un decor de basm, la Conacul Polizu, la aproximativ 80 de kilometri de Iaşi, aşezarea de baştină a blondei. Palatul care a aparţinut familiei Ghica a fost restaurat, folosin-du- se doar materiale scumpe, iar actualii administratori pun la dispoziţia mireselor care aleg să închirieze clădirea tot ce au mai bun.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

Meniu de Masterchef la 75 €

Masa de nuntă atent aşezată include aranjamente florale delicate, deoarece mireasa a vrut să păstreze cât mai mult din aerul natural al conacului, dar şi farfurii aduse din Anglia, tacâmuri italiene sau pahare nemţeşti. În ceea ce priveşte meniul, Laura nu a avut mare bătaie de cap, deoarece bucătarii care se vor ocupa sunt doi foşti concurenţi de la “MasterChef”, Bogdan Alexandrescu (Dexter) şi Alex Petricean (D’Artagnan), angajaţi la Polizu. Cert este că blonda a vrut musai să mănânce la nunta sa sarmale, preferatele ei.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Deşi toate pregătirile nunţii rupte din basmele cu prinţese ar putea să ne ducă cu gândul la o extravanganţă când vine vorba de nota de plată, se pare că Laura nu s-a lăsat dusă de val. Mai exact, actriţa şi viitorul său soţ au plătit 1.500 de euro pentru închirierea clădirii şi o sută de meniuri în valoare de 75 de euro pentru invitaţii săi. În total, nunta de basm le scoate din buzunare nu mai mult de 9.000 de euro, la care, probabil, se vor adăuga cheltuielile de transport şi muzica.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×