Descoperire făcută de medicii de la Spitalul Militar! “Unii s-au vindecat deja de coronavirus, dar l-au răspândit”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 11:42
Descoperire făcută de medicii de la Spitalul Militar! “Unii s-au vindecat deja de coronavirus, dar l-au răspândit” GALERIE FOTO
Spitalul Militar are un caz de coronavirus. Sursa foto - facebook

Descoperire făcută de medicii de la Spitalul Militar care spun că, la testările cu cei doi anticorpi, cel care prezintă boala existentă, IgM, și cel care arată că aceasta a fost depășită, IgG, mai mulți dintre ei au avut rezultat negativ la primul și pozitiv la al doilea.

Descoperire făcută de medicii de la Spitalul Militar!

Concret, lucrul acesta indică faptul că au avut boala, s-au vindecat. Cu toate acestea, au răspândit virusul, ceea ce confirmă exact studiile din străinătate despre COVID-19.

Concret, poți da boala multe zile după ce te-ai vindecat. Totul a avut loc în acest weekend, după ce asistenta-șefă a secției de Cardiologie 1 de la Spitalul Militar Central din București a fost depistată cu coronavirus.

“Unii s-au vindecat deja de coronavirus, dar l-au răspândit”

Aproape imediat, nu mai puțin de 10 persoane din secția Cardiologie 1 au fost testate pentru COVID-19.

Totuși, au existat și cazuri în care persoane din corpul medical au fost depistate negativ la coronavirus, însă au ieșit pozitiv la anticorpul IgG.

“Există două tipuri de anticorpi. Cei IgM arată că infecția e prezentă în corp, iar IgG, că a fost depășită. O parte dintre cei testați erau negativi la IgM, dar pozitivi la IgG”, explică specialiștii din spital.

Practic, adaugă oamenii, “până să fie testați, medicii au avut coronavirus, probabil l-au răspândit, dar au fost asimptomatici și nu au știut asta. Unii au aflat abia azi dimineață”.

Vă readucem aminte că până în prezent, alte două spitale militare din România au avut probleme din cauza COVID-19.

Vorbim despre unitatea medicală din Focșani, cât și de cea din Galați. Acestea au fost închise, temporar, după ce angajați au fost depistați pozitiv.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×