Demisii în lanț la Spitalul CF Timișoara! Asistentele nu mai vor la muncă de teama coronavirusului! Nu există niciun caz confirmat

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 11:19
Demisii în lanț la Spitalul CF Timișoara! Asistentele nu mai vor la muncă de teama coronavirusului! Nu există niciun caz confirmat GALERIE FOTO
13 asistente și-au depus demisia. Sursa foto - facebook

Demisii în lanț la Spitalul CF Timișoara acolo unde asistentele se tem să nu se infecteze cu coronavirus.  Culmea, în această unitate medicală nu există niciun caz confirmat de infectare cu COVID-19.

Demisii în lanț la Spitalul CF Timișoara!

Managerul spitalului Marius Olaru a declarat că 12 – 13 asistente medicale și-au prezentat demisia, acestea motivând teama de a se infecta.

Zilele trecute, în spital a fost îngrijit un pacient suspect de infectare, dar tot personalul medical a avut echipament de protecție, a spus managerul.

Asistentele nu mai vor la muncă de teama coronavirusului!

Trebuie specificat că În Spitalul Clinic CF Timișoara nu este momentan niciun caz confirmat. Mai mult de atât, unitatea sanitară este pe linia a doua de intervenție.

Lucrul acesta înseamnă că spitalul va prelua cazuri doar dacă unitatea de infecțioase nu va mai avea locuri pentru pacienți.

Potrivit managerului, spitalul are echipamente din donații și de la societatea civilă. „Demisiile au început de acum două-trei zile şi la momentul de faţă avem un număr de zece asistente medicale şi trei infirmiere care şi-au depus demisia.

Diferă motivul. Unele invocă motive medicale, altele că au în îngrijire copii, persoane peste 65 de ani, invocă şi teama generată de această situaţie cu pandemia.

Am avut un pacient care a fost suspect, s-a recoltat, s-a trimis, a venit confirmat, s-a făcut transferul către Spitalul de Boli Infecţioase.

S-a respectat procedura, echipa este izolată la domiciliu, cu toate că a purtat echipamentul de protecţie, dar tocmai pentru a proteja personalul, am luat decizia să rămână la domiciliu echipa care a fost la cazul respectiv.

Avem undeva la 20 de pacienţi internaţi, mare parte de la Spitalul de Boli Infecţioase, pentru a-i degreva pe ei de pacienţi, pentru a se putea ocupa strict de tratarea pacienţilor Covid-19”, a explicat managerul Spitalului CFR Timişoara

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×