Autoritățile au anunțat primul copil mort de coronavirus în New York! De altfel, metropola a ajuns la 1342 de decese după o noapte cruntă, așa cum au definit-0 doctorii. Vârsta minorului nu a fost însă specificată, dar se știe că acesta era suferind și de alte boli.
Primul copil mort de coronavirus în New York!
De altfel, între timp, guvernatorul orașului a făcut un apel către populație și i-a îndemnat pe toți să aibă grijă. „Dacă a existat vreun moment pentru unitate, atunci acesta este. Trebuie să știți că virusul nu face discriminări. Atacă pe oricine.
Virusul a fost înaintea noastră încă din prima zi. Am obosit să încercăm să-l prindem. Nu reușești niciodată să câștigi atunci când doar încerci să prinzi. Nu ești pregătit pentru așa ceva. Este fundamental să reușim să ne punem la punct”, a transmis Andrew Cuomo
Autoritățile nu au anunțat vârsta minorului
Departamentele de poliţie din Statele Unite au confirmat 1.012 cazuri de COVID-19 în rândul ofiţerilor şi personalului lor civil, în lipsa echipamentelor de protecţie, potrivit unui sondaj şi a unei analize a Reuters bazată pe comunicatele publice ale departamentelor
Până duminică, 818 membri ai poliţiei din New York au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, dintre care 730 de ofiţeri şi 88 de angajaţi civili. Potrivit NYPD, aproximativ 5.000 dintr-un total de 55.000 de angajaţi sunt în concediu medical.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- 301 rotiri gratuite la 20 Dazzling Hot, fără depunere pe Superbet
Departamentele de poliţie din oraşe americane importante, cum ar fi Houston şi Detroit, sunt nevoite să se lipsească de ofiţeri, în condiţiile creşterii numărului de cazuri de infectare, potrivit unui sondaj realizat de Reuters în rândul celor mai mari 20 de agenţii de poliţie din Statele Unite, în perioada 25-20 martie.
Pandemia descompletează forţele de poliţie care aveau deja un deficit de personal. Multe departamente au spus ofiţerilor să îşi limiteze interacţiunile cu publicul şi să păstreze distanţarea socială. Unele agenţii îşi redistribuie detectivii şi personalul administrativ pentru a ajuta să răspundă la urgenţe, pe măsură ce tot mai mulţi ofiţeri din patrule se îmbolnăvesc, ceea ce face ca investigatorii să fie transferaţi de la cazuri majore.
NYPD ar putea să aibă cele mai mari probleme din cauza gravităţii epidemiei din New York: dintre cele 2.477 de decese raportate până luni la nivel naţional, 678 au avut loc în New York City.
”Suntem primii peste tot şi suntem complet neprotejaţi”, a spus un ofiţer din secţia 33. Toţi ofiţerii din New York nu au dorit ca numele lor să fie făcute publice, pentru că departamentul le interzice să vorbească cu reporterii.