Descinderi la o rețea de proxeneți din Ardeal. Aceasta acționa în Timișoara, Deva, Baia Mare și Alba Iulia

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 10:40
Descinderi la o rețea de proxeneți din Ardeal. Aceasta acționa în Timișoara, Deva, Baia Mare și Alba Iulia
Descinderi la o rețea de proxeneți din Ardeal. Sursa foto: psnews.ro

Procurorii le-au declarat război proxeneților din județul Hunedoara! Nu mai puțin de trei descinderi au loc în acest moment la o rețea de proxeneți care acționa în patru orașe mari din Ardeal.

Descinderi la o rețea de proxeneți din Ardeal

”Peștii” au închiriat apartamente în regim hotelier, au pus anunțuri în spațiul virtual, iar clienții au dat năvală în locațiile din Timișoara, Deva, Baia Mare și Alba Iulia. La fel au făcut însă și mascații, care i-au trezit la prima oră a dimineții pe cei suspectați de proxenetism.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, desfășoară trei percheziții în județul Hunedoara, la persoane bănuite de proxenetism, conform Mediafax.

Rețeaua de proxeneți operează din anul 2018

„Acțiunea vizează mai multe persoane în legătură cu care există indicii că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier și prin publicarea unor anunțuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare și Timișoara”, se arată în comunicatul citat.

Din cercetări a rezultat că o mare parte din veniturile obținute, în urma practicării prostituției, ar fi fost însușite de către persoanele vizate de anchetă. Cinci persoane vor fi duse cu mandat, la audieri.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Hunedoara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×