Denise Rifai, mesaj după decizia CNA în cazul Realitatea TV: “E ziua cea mai grea pentru noi”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 10:52
Denise Rifai, mesaj după decizia CNA în cazul Realitatea TV: “E ziua cea mai grea pentru noi”
Denise Rifai, mesaj dur după decizia CNA în cazul Realitatea TV. Sursa foto: stareapresei.ro

Denise Rifai, una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului Realitatea TV a reacționat dur după decizia Consiliului Național al Audiovizualului, în urma căreia canalul de știri a rămas fără licență de emisie. La finalul ediției de marți a emisiunii sale, jurnalista a anunțat că va lipsi pentru câteva zile de pe micul ecran, mai ales că perioada următoare se anunță una extrem de dificilă pentru televiziunea patronată de Cozmin Gușă.

Mesajul transmis de Denise Rifai, după ce Realitatea TV a rămas fără licență

Vă mulţumesc pentru atenţie. V-am mai spus povestea şi la început de emisiune… cu iubirile astea mari care sunt şi în formă de iubire, dragoste de meseria pe care noi, la Realitatea, o avem. Şi pentru Realitatea în sine ca spirit şi produs media. Eu o să lipsesc câteva zile; mâine seară înţeleg că e ziua cea mare pentru noi şi cea mai grea, în care înţelegem că CNA a decis astăzi şi… ne vor sista emisia.

Este ultima mea emisiune în acest format al televiziunii! Este o societate comercială care încă nu este în faliment, dar pentru care CNA a votat să nu mai prelungească licența de emiție. Mâine va fi ultima zi de emisie. Realitatea TV este așa cum ar fi România noastră!”, a transmis Denise Rifai.

Rareș Bogdan, afectat de decizia CNA în cazul Realitatea TV: „Mă gândesc la cei peste 400 de colegi ai mei”

Situația dificilă prin care trece Realitatea TV nu l-a lăsat indiferent nici pe Rareș Bogdan, actualmente europarlamentar al Partidului Național Liberal. Într-un interviu acordat recent, fostul jurnalist s-a arătat dezamăgit de faptul că postul său de suflet, la care a moderat vreme de șapte ani emisiunea Jocuri de Putere, nu va mai putea emite.

Șapte ani la Realitatea TV. E un moment extrem de trist, pentru că a fost prima televiziune de știri. Mă gândesc la cei peste 400 de colegi ai mei, cei mai mulți extrem, extrem de valoroși”, a declarat Rareș Bogdan la B1 TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×