Rareș Bogdan spune ADIO, Realitatea TV! Anunțul OFICIAL

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
14/03/2019, 16:55
Rareș Bogdan spune ADIO, Realitatea TV! Anunțul OFICIAL GALERIE FOTO
Rareș Bogdan nu va mai avea emisiune la Realitatea TV

Rareș Bogdan spune ADIO, Realitatea TV! Prezentatorul a anunțat, joi, că va candida din partea PNL la alegerile europarlamentare și conform legii nu va mai putea modera emisiuni pentru posturile de televiziune din momentul în candidatura va fi oficială. Patronul postului Realitatea TV a confirmat faptul că Rareș Bogdan va trebui să renunțe la emisiunea Jocuri de Putere.

Rareș Bogdan spune ADIO, Realitatea TV

Codul Audiovizual prevede, la Articolul 68, că „radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de ;tiri ;i dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care dețin funcții sau demnități publice ori purtători de cuvânt ai instituțiilor publice, precum și de persoane desemnate public să candideze sau care și-au anunțat public intenția de a candida la alegerile locale, parlamentare sau prezidențiale.”

„Da, candidez. Am luat decizia acum o oră. Am stat de vorbă cu familia. Am reușit în presă tot, Dumnezeu mi-a dat tot în presă, sper să-mi dea și-n politică. S-a încheiat o etapă din viața mea, începe alta”, a declarat Rareș Bogdan pentru HotNews.ro.

Rareș Bogdan candidează la alegerile europarlamentare din partea PNL
Rareș Bogdan candidează la alegerile europarlamentare din partea PNL

Anunțul a fost făcut oficial

Patronul postului de televiziune Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că în prezent este gândită o nou grilă care ar urma să fie introdusă, în condițiile în care următoarea ediție a emisiunii Jocuri de Putere, prezentată de Rareș Bogdan, ar fi trebuit să fie difuzată duminică.

Mai multe detalii despre ceea ce va urma să se întâmple la Realitatea TV vor fi oferite în această seară, în cadrul emisiunii lui Cozmin Gușă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×