Candidatura lui Rareș Bogdan la europarlamentare, susținută de Klaus Iohannis! – SURSE

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 10:27
Candidatura lui Rareș Bogdan la europarlamentare, susținută de Klaus Iohannis! – SURSE GALERIE FOTO
Candidatura lui Rares Bogdan, aprobata de presedintele Klaus Iohannis

Jurnalistul Rareș Bogdan se pare că va fi primul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, iar acest lucru ar fi fost aprobat și de președintele Klaus Iohannis, potrivit știripesurse.ro. Sursa respectivă susține că jurnalistul Realitatea TV va avea și o cuvântare în fața a peste 4000 de lideri locali, regionali și naționali ai PPE, care se vor întruni sâmbătă.

Candidatura lui Rareș Bogdan, susținută de președintele Klaus Iohannis

La întrunire va participa și candidatul Partidului Popular European la șefia Comisiei Europene, Manfred Weber, liderul grupului PPE în Comitetul European al Regiunilor, Michael Schneider, dar și președintele Klaus Iohannis. Liderii din PPE se întrunesc sâmbătă la Summitul liderilor regionali și locali ai PPE în vederea alegerilor europene din 2019, care în România vor avea loc pe data de 26 mai!

Summitul de sâmbătă va fi organizat de PNL, care se va folosi de această ocazie pentru a-și lansa candidații la alegerile europarlamentare. Rares Bogdan se pare că va deschide lista PNL la europarlamentare sau cel puțin acestea sunt intențiile strategilor PNL, dar încă nu este sigură 100% candidatura jurnalistului de la Realitatea TV.

Manfred Weber, candidatul PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, va ține un discurs

Participarea președintelui Klaus Iohannis la eveniment validează politic alegerea liberalilor de a merge cu Rareș Bogdan cap de listă la alegerile europarlamentare.

Principalele discursuri ale evenimentului vor aparține lui Manfred Weber, candidatul PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, și lui Klaus Iohannis, președintele României. La București, Manfred Weber își va prezenta viziunea asupra viitorului Uniunii Europene, un moment important dat fiind faptul că el este principalul favorit la preluarea șefiei Comisiei Europene.

Rareș Bogdan îl atacă virulent pe Liviu Dragnea

Rareș Bogdan se comportă deja de ceva timp ca făcând parte din Opoziție. Nu ratează nicio ocazie de a-l ataca pe liderul PSD, Liviu Dragnea. Ultima ieșire aproape nervoasă a lui rareș Bogdan a avut loc în emisiunea sa de la Realitatea TV, când ș-a făcut „infractor” pe Liviu Dragnea!

Jurnalistul l-a atacat pe liderul PSD după ce acesta a vorbit despre aprozare și despre agricultorii români. Rareș Bogdan susține că ideea cu reinventarea aprozarelor a venit într-un moment de disperare.

 „Domnul Dragnea vrea să ne ducă la aprozar. El nu ar recunoaşte un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul. Apropo, INFRACTORULE, ştii cât e kilogramul de cartofi? Peste 3 lei. Acum 14 luni era 1,50 lei. Datorită proastei guvernări, guvernării varză pe care o face Liviu Dragnea cu Călin Popescu Tăriceanu, cartofii au crescut de la 1,50 lei la 3 lei. Un pachet de unt e 9 lei”, a spus Rareş Bogdan în deschiderea emisiunii „Jocuri de Putere”.

„Aprozare… aprozare pentru tot poporul. Unde a văzut Dragnea aprozare? La Fortaleza? În domeniul de lux unde şi-a petrecut vacanţele alături de cartelul Tel Drum? Gândiţi-vă că Liviu Dragnea sigur nu a văzut în copilărie aprozare pentru că, de obicei, miliţienii luau. Ei nu mergeau să cumpere nimic. El nu ştie ce e o coadă”, a mai spus Rareș Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×